Magazin > Bizarno
28386 ogledov

Hrvati nori na prsato Kristino, Srbi pa na ritasto Zorico

Zorica Antić instagram
Ta zadnjica je obnorela Srbijo.

V Zagrebu je prometni kolaps povzročila seksi prodajalka mandarin Kristina, ki so ji Hrvati zaradi ogromnega oprsja nadeli vzdevek Pamela Mandarinson, v Srbiji pa promet zaustavlja vroča Zorica, ki je nase in na svojo polno zadnjico opozorila med protestom taksistov v Beogradu, ko je sredi ulice začela twerkati.

"Stara sem 32 let in ljudje mislijo, da sem izkoristila svojih pet minut slave, da sem pred taksisti pomigala z zadnjico. Česar ne vedo, je, da sem snemala prizore za spot skupine Đans,“ je razložila Zorica, sicer plesalka ob drogu in učiteljica twerkanja.

Temnolaski na Instagramu sledi skoraj 60 tisoč ljudi, ki jih navdušuje s svojimi plesnimi vragolijami. Odziv na njen ples sredi ceste je bil sicer mešan. Mnogo Beograjčanov ji je ploskalo, drugi pa so na snemanje gledali bolj kritično in ji očitali, da si želi le pozornosti in povabila v kakšen resničnostni šov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share your smile with the world. It’s a symbol of friendship and peace.

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bootylicius 🍑 #twerklowz

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godine, ta brojka nema veze sa zrelošću, ima sa tim kako si vaspitan i kakav si čovek, kako si sebe izgradio, da li su tvoji prijatelji ponosni na tebe, koliko zaista vrediš... Moram da vas razočaram da vi što pišete negativne komentare vezane za mene o dogadjaju juče za vreme demonstracija, da me ne dotiču ni najmanje. Verovatno ste neke isfrustrirane žene, mlohave i nezadovoljne svojim životom, svojom karijerom, a verovatno i ne vidite dalje od rijaliti programa. Takve vas niko neće voleti! Ja sam ona vrsta žene koja se bori za ono što voli, ples je moja prva ljubav, moj način života, ja sam se izborila za svoj tron na plesnoj sceni, o meni se piše o meni se priča. Obrazujte se malo o tome šta je TWERK, a ovo što sam ja juče uradila 99,9% vas ne bi imalo muda!!! Ugodno veče vam želim! Širite ljubav, mržnja nikom ništa dobro nije donela!!! Uskoro novi spot #djokaton #burazdjans

A post shared by Zorica Antić (@low_z_official) on

Komentarjev 4
  • Snežinko 12:20 09.oktober 2019.

    Prvo: tole ni 24ur.com ampak žurnal. Drugo, lažeš: če bi imel to blokirano sploh ne bi videl tegale članka, posledično pa ne bi brali tvojih traparij. Nauk: če te ne zanima bodi tiho in ne klikaj na članek!

  • Avatar vec
    vec 11:25 09.oktober 2019.

    dobr da mam blokiran instagram in 24ur.com v kompletu že na routerju, tako nič ne vidim, sploh pa ta baklan folk fashion terorizen.