Magazin > VIP
10586 ogledov

Tina Gaber razkrila, kdo ji trga nogavice s teh božanskih nog

Tina Gaber Instagram
Lepotica zna podražiti …

Tina Gaber je na Instagramu podražila s fotografijo iz postelje, na kateri je videti, kot da pod hlačnimi nogavicami ne nosi spodnjic in dodala nagajiv napis: "Vse dobre nogavice, naj bi strgali veliki moški." Zraven pa je še pripisala, da "ni hujšega modnega mučenja, kot če svoje nogice, ki so v času kurjave in suhih zim še toliko bolj občutljive, oblečem v neke nekvalitetne najlonke. Jaz mislim, da lažje preživim kopel, polno gomazečih rdečih mravelj, ki že dolgo niso jedle." Tina pa nam je zagotovila, da na fotografiji vsekakor ni bila brez spodnjih hlačk: "Nikakor, imela sem spodnjice in to celo take mamičaste."

Gabrova je že davnega leta 2008 osvojila lepotni naziv miss Hawaiian Tropic Slovenije, a lepotica tudi po 12-ih letih drži titulo ene najbolj postavnih Slovenk, žabe pa ji trga le zaročenec, ki ga skrbno skriva pred javnostjo. Pred kratkim nam je zaupala le, da živita tudi v Monte Carlu, od koder njen srečni izbranec prihaja. "Poznava se že 15 let, iz najinega prijateljstva pa je zrasla ljubezen," pravi Tina, ki je poroko zaradi koronavirusa prestavila za nedoločen čas, saj si želi, da bi bili lahko prisotni vsi njeni najdražji, kar v trenutni situaciji ni mogoče. Prav tako trenutno večino časa v Sloveniji, kjer pa jo zaročenec redno obiskuje. 

Lepotica že nekaj let ne dela kot model, tako z zapeljivimi fotografijami razvaja le še na svojem Instagramu in postaja že prava spletna vplivnica, čeprav je na prvem mestu še vedno služba, ki jo opravlja kot lobistka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All good tights were meant to be torn by great men... ◾️ @liscalingerie 📸 & 💭 by my queen @soyesmynameisnina 😜 🏢 @hotelnox Ne vem, ce se boste strinjal z mano, ampak za moje pojme ni hujsega modnega mucenja, kot ce svoje nogice, ki so v casu kurjave in suhih zim se toliko bolj obcutljive, oblecem v neke nekvalitetne najlonke. Jst mislm, da lazje prezivim kopel, polno gomazecih rdecih mravelj, ki ze dolgo niso jedle. 😅 Liscine hlacne nogavice pa so prijetne, gladke, elegantne, nimajo tistega cenenega svetlecega sijaja, so modnih vzorcev (ne "prešarene" - saj veste, da ne pridejo na sestanek prvo najlonke, pol vi) ... uglavnem, men so super. Imajo tudi push-up najlonke, samo ne narocite si ful premajhnih, ker res stisnejo! 🍑 *nogavicke=hlacne nogavice=zabe=najlonke ... sej se razumemo, ane? Pri toliko narecjih v Slo tezko zadanes... #liscalingerie #liscalegwear #liscatightslover #legwear #prettyextravaganza #noxhotel #legsworkout #legsdaymotivation #ljubljana #ljubljanamoments

A post shared by 🖋 TINA | travel & lifestyle (@tina_gaber) on

Komentarjev 3
  • Solton 22:32 09.oktober 2020.

    njeni starši morjo bit sigurno ponosni, da je njihova hči sponzoruša...

  • Solton 20:26 09.oktober 2020.

    kok računa na uro?

Sorodne novice