Magazin > VIP
34123 ogledov

Mirela zaročena, bodoči mož veliko presenečenje

mirela lapanović Instagram
Resničnostna zvezdnica je na Instagramu objavila fotografijo z zaročnim prstanom …

Mirela Lapanović je od zmage v šovu Big Brother ljubila številne, na koncu pa se je odločila za moškega, s katerim se je pred kratkim razšla, a očitno je ljubezen še vedno tlela. Kot je razkrila, ji je zaročni prstan nataknil francoski poslovnež Richard

V začetku oktobra je Mirela za zurnal24.si sicer povedala, da sta se z Richardom razšla, ker je bilo njune razmerje na daljavo zaradi korona krize pod vprašajem, a da ostajata prijatelja. Razkrila je tudi, da že ima novega partnerja, a očitno svojega Francoza ni mogla pozabiti, on pa ne nje, kar je dokazal s prekrasnim zaročnim prstanom. 

Naša resničnostna zvezdnica že nekaj časa živi v Črni gori, kjer ji je stanovanje ob morju kupil prav Richard. "Preprosto je, razmerja nisva končala, ker je ljubezen ugasnila, le razdalja naju je oddaljila in sva se odločila, da greva vsak svojo pot, a čustva in najina vez so močnejša od razdalje. Sva zelo povezana in to je prvi moški, ki mi je vedno stal ob strani, v dobrem in zlu. Ogromno je naredil zame, z njegovo osebnostjo me je 'kupil' za celo življenje. Moški, ki sprejme vse vaše napake in vam nikoli ne meče pod nos ničesar, ljubi taksne kot ste, je tisti pravi za vedno. Pomembno je, da sva srečna in trenutno razmišljava o moji poslovni poti, saj je Richard zelo inteligenten moški, ki je uspešen svetovljan. Po koncu korone se seliva in začenjava skupno pot. Midva nisva par, midva sva ENO," pravi Mirela. 

mirela lapanović | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 5
  • fiston 20:09 30.oktober 2020.

    Ha, ha z njegovo osebnostjo ji je kupil stanovanje v Črni gori.

  • kapibara1 11:15 30.oktober 2020.

    A da imata otroka en teden daljše počitnice- VE ???

  • pesnik51 09:20 30.oktober 2020.

    Tooo Ana .. take članke rabimo .. vrh žurnalizma!

Sorodne novice