Magazin > VIP
26208 ogledov

Našega znanega glasbenika sinova odločitev ganila

Miki Vlahovič Mediaspeed
Za ta velik korak se je odločil že pri rosnih 23-ih …

23-letni sin našega znanega glasbenika Mikija Vlahkovića, Mark Vlahović, se je zaročil s svojim dekletom, manekenko Niko Jagodic. Miki je ob tem v šali povedal, da se počuti starega. 

"Podpiram ga, 200-odstotno, ker ima odlično partnerko. Vesel in ganjen sem. Sam sem še stara šola in sin tudi. Zelo me veseli, da ima vrednote, ki danes pri mladih zamirajo," je za zurnal24.si povedal Miki, ki pa ima z ženo Petro še 18-letni hči Tio. "Danes mi je hči ob sedmih zjutraj poslala sporočilo kar tako, da me ima rada," se je še pohvalil Miki.

Glasbenik sicer pravi, da poroko že načrtujejo, a da za datum in kraj še ne vedo, saj Mark kot profesionalni hokejist čaka na novo pogodbo, ki ga bo verjetno ponovno odpeljala v tujino. Sicer pa gre po očetovih stopinjah tudi Mark, ki glasbo ustvarja pod umetniškim imenom Vlaxx. 

 
Komentarjev 3
 • Avatar Pattiosta
  Pattiosta 00:24 10.avgust 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

 • fiston 20:52 09.avgust 2020.

  Pevec in vodja skupine Victory. No za to bi moral slišati, če nisi ravno v rosno mladih letih. Tamo od leta malo pred in malo po letu 2000 so bili kar aktivni. 5 albumov, pa ravno tolikokrat nekje se mi ...prikaži več zdi na Melodijah morja in sonca, pa parkrat na EMA. Potem so se pa izgubili, tako da zdaj so pa v glavnem muzikontarji oziroma zabavljači, igrajo na porokah....

 • Detel5ica 17:49 09.avgust 2020.

  Prvič slišim za tega "našega" glasbenika

Sorodne novice