Magazin > VIP
6428 ogledov

Miki Vlahovič: Hči ima prvega fanta, to o mladi ljubezni pravi naš glasbenik

Miki Vlahovič Mediaspeed
Le kako mu to uspeva?

Glasbenik skupine Victory, Miki Vlahovič z ženo Petro velja za rednega obiskovalca družabnih prireditev, na katerih se jima  pridružita tudi sin in najstniška hči. Družina si je neverjetno blizu, otroka pa se Mikiju in soprogi z veseljem in pogosto pridružita na zabavah in predstavah.

A ne le to, družina tradicijo nadaljuje tudi po tem, ko sta Mikijeva otroka, 17-letna Tia in 22-letni Mark, našla vsak svojo mlado ljubezen. Glasbenik je namreč svoja otroka in njuna srčna izbranca peljal v kino, na Facebooku pa zapisal: "Kaj pa to, ko grem prvič z mojimi ta mladimi (v kompletu) v kino …" Miki je s tem dejanjem zagotovo postal najbolj carski zvezdniški očka pri nas, čeprav so ga prijatelji malo pohecali, da je "vsiljivec" in da so šli otroci z njim le zato, da jim je plačal karte. 

"To je zgodovinsko, saj ima hči prvega fanta, kar sprejemam z velikim velikim ponosom. Vesel sem za hčerko in ji zaupam, da si je izbrala pravega," je razkril Miki, ki pravi, da se tudi doma družijo vsak dan, sploh sedaj, ko sin čez štirinajst dni odhaja na Norveško, kamor ga pot pelje kot profesionalnega hokejista. "To, da sva jima tudi midva kot prijatelja in da se imata fino z nama, je stvar vzgoje. Na to sem zelo ponosen. Hči je šla z nama letos tudi na dopust v Grčijo," pravi Miki, ki je zaupal recept za to, kako je dosegel, da se otroka še vedno tako rada družita z njima: "Nista enaka, vsak ima rad druge stvari. Pomembno se mi zdi, da jim zaupaš, da si zid, na katerega se lahko naslonijo, in pa obojestransko spoštovanje. O tem bi lahko napisal knjigo, a je ne morem, ker je vsak otrok drugačen. Bi pa staršem svetoval, da se več ukvarjajo s svojimi otroci."
 

Miki Vlahovič | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.