Magazin > VIP
18154 ogledov

Sin slovenske zvezde tako lep, uspešen in talentiran že pri 21!

Mark Vlahović facebook
Naš pevec poka od ponosa.

Sin Mikija Vlahovića, Mark Vlahović je zrasel v očarljivega mladeniča z zavidljivo športno kariero.  Mark je namreč uspešen hokejist.  "Štiri leta je v Salzburgu igral za Red Bull, nato je eno leto igral v ameriškem Oregonu, to sezono pa igra za člane, in sicer za Jesenice. Ravno danes ima finale Olimpija : Jesenice. Ima še velike ambicije, bomo videli ob koncu sezone, kar bo čez en mesec, kaj se bo zgodilo. Lahko pa povem, da mi je bilo letos čudovito, ker sem bil na skoraj 80 odstotkov njegovih tekem, saj sem bil v Salzburgu na samo 10 odstotkih. Meni je bilo do sedaj res najlepše, kar se tiče opazovanja svojega sina na tekmah. Zagotovo je šel stopničko naprej, že zato, ker je prestopil iz mladinske v člansko ligo, kar je eno težjih let v športni karieri, sploh za vratarje. Na srečo je bil tudi njegov trener nekoč vratar in mu je res veliko dal v tem letu," je o uspehih svojega sina zgovoren Miki, ki pravi, da je Mark srečen tudi v ljubezni in da ima že dve leti dekle. 

Miki Vlahovič iz skupine Victory z družino | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Za svojim bratom pa ne zaostaja Mikijeva hči Tia, ki šteje petnajst let in se ukvarja s plesom. Pa se ju je kaj prijela tudi glasbena žilica? "Tia je državna in evropska prvakinja ter svetovna vice prvakinja v hip hopu. Je bolj sramežljiva, tako da ne mara nastopaštva, ima pa zelo dober glas in posluh, pa tudi klavir igra. Zelo dobro poje in igra kitaro tudi Mark. Ponosen sem na ženo in nase, da sva jih tako vzgojila. Da imata nek moralni kompas, da znata pozdraviti, ker tega ni več," se še povsem upravičeno pohvali Miki. 

Mark Vlahović | Avtor: facebook facebook

Komentarjev 8
  • 72dcb0a730c482d314c78f4cc176725fe8f38538 19:38 02.maj 2018.

    Strinjam se z vsemi zgoraj napisanimi komentarji,ker oseba ,ki je to napisala res spada v neko posebno ustanovo!!!!!

  • borut54 18:49 02.maj 2018.

    Joj, kako je lep. Nihče ni tako lep, kot je on. Pa zakaj je tako lep. Preprosto je lep. Lepši je od lepega. Škoda, da je tako lep, da nihče ne mora reči da ni lep. Lep je, lepši je, ...prikaži več najlepši je od lepšega. Če bo kdo rekel, da je grd bom rekel, da je lep. Ampak je odvratno lep.

  • Janez_53 16:19 02.maj 2018.

    Tale gospa Ana Fetih pa je prava slika! Po njenem torej "navadni" ljudje zelo redko postanejo lepi in talentirani pred 21. letom!!! Ženska draga, kam pa si hodila v šolo??? Kje hudiča pa so te naučili, da se lepota in ...prikaži več talent nekako pridobita šele po enaindvajsetih??? Nekako nisem najbolj prepričan, da si izbrala pravo poklicno pot!

Sorodne novice