Magazin > Film & Glasba & TV
85 ogledov

Ljubezenska tragika Victoryjev

VICTORY - Dan brez tebe
1/11
Ven Jemeršič
Se pevec skupine Victory v videospotu za pesem Dan brez tebe na koncu ustreli, ker mu je klaviaturist prevzel punco? Poglejte si sami.

Skupina Victory je izdala novo skladbo z naslovom Dan brez tebe, za katero so posneli tudi videospot pod režisersko taktirko Vena Jemeršiča. V videospotu se paralelno odvijata dve zgodbi, ki sta v časovnem zamiku. Gre za ljubezensko zgodbo, ki je plod domišljije, kar privede do različnih situacij, zalezovanj in tragike, ki pa ni resnična, ampak fiktivna.

Poleg glavnega lika, pevca Roberta Dragarja, se v videospotu pojavi tudi karizmatična makedonska igralka Andrijana Boškoska Batič. "Na snemanju smo si naredili simpatično vzdušje – kot to Victoryjevci vedno storimo. Snemanje je spremljala tudi fotografska ekipa in moram priznati, da smo se imeli res luštno kot že dolgo ne," je povedal Robi, pevec skupine Victory.

Skupina je pred kratkim tudi z žurom zmagoslavno proslavila svojo 21. obletnico delovanja v prestolnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.