Magazin > VIP
141 ogledov

Sin domačega glasbenika proti ligi EBEL

Mark Vlahovič Osebni arhiv
Mark Vlahovič, sin vokalista in kitarista skupine Victory Mirana Vlahoviča – Mikija, je že pri rosnih petnajstih član najbogatejšega avstrijskega hokejskega kluba Red Bull Salzburg.

Tone Košmrlj, njegova hči in Miran Vlahović - Miki | Avtor: Boštjan Tacol Boštjan Tacol
Vokalist in kitarist skupine Victory  Miran Vlahovič – Miki (na fotografiji prvi z leve) je lahko upravičeno ponosen na svojega petnajstletnega sina Marka, ki je pred kratkim postal član najbogatejšega avstrijskega hokejskega kluba Red Bull Salzburg. "Res je zaupanja vreden fant in ker je bil v Sloveniji zelo uspešen, si je kar izbral to pot. Sam je svoje usode krojač in mi ga samo podpiramo. Seveda nam ni bilo vseeno, da je šel v tujino, vendar je Salzburg še vedno relativno blizu. Ta teden smo si prvič ogledali njegovo tekmo in lahko povem, da je hokej tam resnično na nivoju.  Tudi igralci so zbrani iz celega sveta: Češke, Latvije, Estonije, Švice, Kanade, Italije in Hrvaške," nam je zaupal Miki in izdal, da se Mark spogleduje tudi z ligo EBEL, saj je že vadil z igralci omenjene lige.

"Ima svoj načrt, moja želja je samo to, da napreduje, če se je že odločil za to. Tudi šolo dela, tako, zelo prijazno športnikom, srednjo trgovsko in ekonomsko na Poljanah. Ravno včeraj sem bil na govorilnih urah in učiteljem se resnično zahvaljujem, da mu gredo naproti," je še dodal Miki.

Komentarjev 1
  • zic 19:48 20.november 2012.

    še vprašte ga kolk cola vsak mesec, ker tole ni zastonj...tko če je dnar je mogoče vse....talentiran al pa netalentiran, važn da zna fotr tošl odpret...tko je real life!?