Magazin > VIP
59 ogledov

Boštjan Zupančič se sprošča ob knjigah

Boštjan Zupančič stres premaguje s knjigami. (Foto: Osebni arhiv) Žurnal24 main
Klaviaturist skupine Victory Boštjan Zupančič se poleg igranja v bendu posveča osebnemu trenerstvu, svoj mir pa je našel v knjigah.

Klaviaturist skupine Victory Boštjan Zupančič veliko da na zdrav način življenja, svoje izkušnje pa v fitnes centru predaja tudi drugim.

"Nedavno sem se začel s fitnes trenerstvom ukvarjati tudi profesionalno. Veliko treniram, tečem, predvsem pa iščem mir. Komaj čakam pravo poletje, da nam ne bo več potrebno nositi jaken, ampak bomo lahko uživali v kratkih hlačah in si privoščili oddih od stresa," nam je dejal Boštjan in nam zaupal svoj recept za premagovanje stresa – branje knjig.

"Ne berem težkih knjig, ampak takšne, ki mi – po domače rečeno – letijo. Ne rečem pa, da jih kdaj ne bom. Trenutno sem zaključil trilogijo Stiega Larssona Dekle, ki se je igralo z ognjem, Dekle z zmajevim tatujem in Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo. Zdaj pa nadaljujem naprej s Petersonom. V življenju sem sicer prebral malo knjig. Prvo sem prebral lani avgusta, do danes pa sem jih petnajst. Vse knjige sem kupil. Nekako mi ne potegne, da bi si jih izposodil v knjižnici." 

Sicer pa je Boštjan trenutno tudi polno zaseden z igranjem v skupini Victory. "Ogromno nastopamo po maturantskih plesih, pripravljamo pa tudi nov singel, ki ga boste lahko slišali že prihodnji mesec. Naslova še nimamo, ker ga še nismo posneli do konca. Za ploščo bo potrebno še malce počakati, da se nabere dovolj pesmi. V današnjih razmerah se sicer veliko bolj splača dajati ven vsak singel posebej," nam je dejal Boštjan.

Fantje si oddiha ne bodo privoščili niti za prvomajske praznike. 26. aprila namreč nastopajo v Murski Soboti, 30. pa na Ptuju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.