Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Na oder letijo tudi modrčki

Victory
1/10
Katarina Zupančič
Skupina Victory se je včeraj predstavila z novim vidospotom Živeti spet.

Po petindvajsetih letih fantje iz skupine Victory še vedno navdušujejo z novimi projekti. Včeraj so ob domači slovenski hrani, v družbi prijateljev, oboževalcev in estradnikov predstavili svoj novi videospot za pesem Živeti spet.

"Ko smo gledali naše stare videospote smo se malo nasmejali in si rekli, kako je bilo včasih lepo, zato smo se odločili, da nam bo spet lepo. Jaz upam, da je to druga puberteta, ki se je veselim, saj se ti tako v življenju vsaj nekaj zgodi. Pri nas je neumnosti kar precej in se moramo kar brzdati, da nas ljudje jemljejo za normalne, vendar nas to drži skupaj. Res se znamo zabavati. Kljub krizi gremo naprej, ker to radi počnemo. Zato smo tudi naredili videospot, čeprav se bo verjetno vrtel le na YouTubu," nam je povedal Miran Miki Vlahovič in izdal, da jim vročekrvnih oboževalk pod odrom ne manjka: "Naše prve oboževalke so že mamice, na naše koncerte sedaj hodijo že njihove hčerke. Marsikaj je že priletelo na oder, tudi mi smo že marsikaj prinesli na oder, ne smem povedati, kaj vse. Modrčki so bili! (smeh)"

Fantje pa so s svojo mladostno podobo navdušili tudi mlado mamico in pevko Marjetko Vovk: "Všeč mi je, se mi zdi, da ni na prvo žogo. Večkrat, ko ga slišiš, rajši ga imaš, kar pod kožo ti zleze. Tudi fantje so se kar malo pomladili, bol trendovsko oblekli in se s tem približali tudi malo mlajši generaciji. Vsekakor so v koraku s časom."


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.