Svet
5098 ogledov

Tragičen konec: zaprosil jo je, a odgovora ni slišal

zaroka PrtScr Facebook
Moški se je odločil med romantičnim oddihom zaprositi svoje dekle, a se je vse skupaj končalo nadvse tragično.

Kenesha Antoine in Steven Weber sta si privoščila oddih nedaleč stran od otoka Pemba v Tanzaniji. Štiri dni sta nameravala preživeti v letovišču Manta, kjer lahko gostje bivajo v podvodnih sobah. 

Sobe se nahajajo približno 250 metrov od obale na globini približno deset metrov. Nočitev v takšni sobi stane približno 1500 evrov na noč. 

Američan se je odločil tretji dan njunega tamkajšnjega bivanja zaprositi dekle za roko. Skočil je v vodo in se na dah potopil do okna sobe, v kateri sta stanovala. "Ne morem držati sape dovolj dolgo, da bi ti naštel vse, kar ljubim pri tebi. Ampak ... vse, kar ljubim, ljubim z vsakim dnevom bolj," je zapisal na list papirja, ki ga je čez steklo pokazal dekletu. 

Ko je ta z lista papirja prebrala vprašanje, ali bi se poročila z njim, je Weber zaplaval proti površju. A na površje ni prišel. Kaj natančno je šlo narobe, ni znano. Kot navaja BBC, se je osebje letovišča odzvalo na težave enega od gostov, a ob prihodu niso mogli več storiti ničesar. 

"Nisi se vrnil iz tiste globine, zato nisi nikoli slišal mojega odgovora. Da! Da! Milijonkrat da, poročila se bom s tabo," je na družbenem omrežju zapisala nesojena zaročenka o dnevu, ki bi moral biti najlepši v njunem življenju, a je postal najhujši. Kot je še dodala, bo poskušala najti tolažbo v tem, da sta v zadnjih dnevih doživela nepozabne stvari in da sta bila neizmerno srečna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.