Magazin > Bizarno
32038 ogledov

Slovenski radio: Zaprosil jo je v etru, ona pa razkrila, da ima drugega

Radio Profimedias
Ojoj, za enega izmed poslušalcev radia Fantasy je bilo včeraj valentinovo iz pekla.

Poslušalec Rok je včeraj na radio Fantasy poklical voditelja Mateja in ga prosil, ali lahko v etru zaprosi svojo punco Majo, vendar se snubitev ni izšla po načrtih. Dekle je fanta po petih letih pustilo kar preko etra, za povrhu vsega pa mu je še sporočila, da ima novega. Poslušalec je strtega srca voditelja prosil, da posnetka ne da v eter, a je žal oddaja tekla v živo.

Ritka Video Magazin Manekenko napadla divja svinja in ji poškodovala zadnjico

"Povej, hitro, ker nimam veliko časa," se je začel pogovor med sedaj že nekdanjima partnerjema. Ko je poslušalec svojemu dekletu Maji razkril, da je valentinovo in da bi ji nekaj rad povedal, mu je le ta odvrnila z odrezavim: "Pa saj vsak dan nekaj govoriš, pa kar nekaj v prazno." Ko jo je zaprosil, pa se je začelo: "Kva, kateri film si ti to gledal, a si nore gobe jedel. A nimaš v službi nič pametnega za delat … S poroko ne boš rešil vseh prepirov, ki jih imava zadnje čase … Poln kufer te imam. Poln ku***." Maja je Roku tudi razkrila, da je skupaj s sodelavcem in da mu kar odkrito pove, čeprav bi se lahko še dolgo skrivala, glede na to, kako dolgo "lajtngo" ima. Celoten posnetek lahko poslušate TUKAJ

Rimski Kolosej je razvpit tudi zaradi prevarantov, ki "delajo" zraven njega. Magazin V Rimu lahko za tri ure in 1000 evrov najamete fanta!

Na družabnih omrežjih se že pojavila ugibanja, ali je šlo za skeč, a programski urednik radia Fantasy Simon Klanfer pravi, da je bilo z njihove strani vse pristno. Če sta se z radijci  in poslušalci morda pošalila Rok in Maja, ni znano. 

 

Komentarjev 6
  • Thomy 14:10 15.februar 2019.

    Pa dej no, Žurnal... Tu naj bi bile novice... Novinarji? Halo?

  • Majazmaja 09:15 15.februar 2019.

    Zaigrano. Zelo slabo zaigrano.

  • supreme 06:49 15.februar 2019.

    Zaigrano....

Sorodne novice