Magazin > Odnosi in prosti čas
10495 ogledov

Po sedemdesetih letih zakona umrla z roko v roki

zakonca Facebook
Zgodba spominja na romantično filmsko uspešnico Beležnica.

Avstralca Norma June Platell (90) in njen soprog Francis Ernest (92) sta skupaj preživela čudovitih sedemdeset let in tako kot sta vse stvari počela skupaj, sta skupaj tudi umrla. Njuna hči Amanda je razkrila, da sta njena starša na koncu živela v domu, kjer si nista delila le sobe, pač pa sta tudi postelji imela tako blizu, da sta se lahko kadarkoli prijela za roke, poroča portal 24Sata.

Z roko v roki sta s tega sveta skupaj odšla 6. januarja, malo pred polnočjo. Norma je težko dihala, Francis pa je bil tisi večer zelo nemiren. Ko se je medicinska sestra vrnila deset minut kasneje, nihče od njiju ni več dihal. Čas med njuno smrtjo je bil tako majhen, da zdravnik ni mogel določiti, kateri je umrl prvi. 

Veliki beli morski pes se ne razlikuje od serijskega morilca, saj svoje žrtve po Vizita za živali Razrešili skrivnost o njegovi smrti

Normi so konec sicer napovedali že pred tremi leti, ko je zbolela za Alzheimerjevo boleznijo, lansko leto pa je izgubila dar govora. Soprog je zanjo dolgo skrbel sam, ko pa ni imel več moči, so jo preselili v dom, kjer jo je obiskoval prav vsak dan in pomagal skrbeti zanjo. Po možganski kapi pa se je k njej v dom preselil tudi on. Vedno je govoril, da je njegov dom tam, kjer je ona. Prav tako mu je bila predana ona. Kadar ni mogel jesti in piti, je hrano in vodo zavračala tudi ona. 
ljubezen, prepir Magazin Zakaj moški zapustijo ženske, ki jih ljubijo

Zakonca sta se pred sedmimi desetletji spoznala na plesu in Francis je takrat mislil, da je zagledal filmsko zvezdo, Norma pa je tisti večer sestri rekla, da je spoznala moškega, s katerim se bo poročila. Da ji je lahko kupil zaročni prstan, je Francis prodal svoj stari motor znamke Harley Davison. V zakonu so se jima rodili trije otroci. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice