Magazin > Odnosi in prosti čas
16446 ogledov

Če imate v svojem življenju vodnarja, ste pravi srečneži

Pes in dekle Profimedias
Ta teden smo vstopili v znamenje vodnarja. Vodnarji veljajo za družabne, prijazne in čuteče ter za najboljše prijateljev, kar si jih človek lahko želi.

Vedno priskočijo na pomoč
Težave v zvezi, družinski prepiri ali težke življenjske odločitve, v takih situacijah se vedno lahko zanesete na vodnarje. Znajo prisluhniti, radi pomagajo in imajo veliko potrpljenja za reševanje težav. Njihov najboljši adut pa je, da vam tudi v težkih situacijah pričarajo nasmeh na obraz. 

Z njimi ni nikoli dolgčas
Vedno so pripravljeni na avanturo, so zelo odprtega duha, ljubijo pustolovščine in so pravi vizionarji. Obožujejo potovanja, povsod se počutijo doma. So tako zabavni, da z njimi ni nikoli dolgčas, pa tudi če večer preživite na domačem fotelju. 

So zelo tankočutni
Čustveni vodnarji se hitro povežejo z razpoloženjem ljudi, ki jih obkrožajo. Zaznajo vse, s pomočjo svoje zelo dobre intuicije pa povsod, kjerkoli se pojavijo, privlačijo pozitivno energijo. V njihovi družbi se boste vedno počutili razumljene, sprejete in varne. 

Imajo visok prag tolerance
Vodnarji so najbolj tolerantno znamenje in nikoli ne bodo obsojali drugačnosti, zato se ljudje v njihovi družbi počutijo zaželeni in dobrodošli. Osebe, rojene v tem znamenju, naravnost privlačijo, spoštujejo in sprejemajo drugačnost in ravno to je ta vrlina, zaradi katere se tako razlikujejo od ostalih znamenj. 

seks, ljubezen Magazin Plusi in minusi spolne abstinence Mačka Magazin Pet lastnosti, ki so skupne pametnim ljudem
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice