Magazin > Odnosi in prosti čas
2240 ogledov

Izbira spalne garderobe razkriva, kakšen par sta

seks, ljubezen Profimedias
Spita v pižamah, spodnjem perilu, razvlečenih majicah ali seksi spalnih srajcah?

Če ste mislili, da izbira spalne garderobe nima nič z vašim spolnim in ljubezenskim življenjem, ste se hudo zmotili. Če spita v razvlečenih majicah, presenetita drug drugega s čim zapeljivejšim in videli boste, da bodo spremembe očitne.

Zapeljiva spalna srajca in boksarice
Sta prava avanturista, ki se rada zabavata. Za vaju ni meja, pa naj bo to med rjuhami, na avanturističnih potovanjih ali pa med odkrivanjem vedno novih reči. Rutine na vajinem meniju enostavno ni!

Analni seks Dokazano! Magazin V tem mesecu se Slovenci intenzivno predajmo strastem

Oba v pižamah
S partnerjem sta sorodni duši! Veselijo vaju iste stvari, obožujeta družbo drug drugega in ko ljubita, za vaju ni meja. Verjameta v obojestransko ljubezen in v zvezi sta pozorna na želje in pričakovanja drug drugega. 

Gola ali v spodnjem perilu
Vajina veza je zelo romantična in čustvena. Ljubita romantične večere v dvoje, hedonistične počitnice, večerje v soju sveč ali pa le to, da sta stisnjena drug ob drugem. Podpirata se in sta drug drugemu največja oboževalca. 

ženska nasmeh samozavest Magazin Zato so samske ženske najsrečnejše

V razvlečenih majicah in nogavicah
Sta najboljša prijatelja, ki sta med sabo lahko povsem sproščena. Drug drugega rada razvajata z vsakdanjimi pozornostmi, kot je sveže skuhana kava, domače kosilo in prevoz v službo, a nikar ne pozabita na strast, drugače lahko zveza hitro zapade v rutino.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice