Magazin > Odnosi in prosti čas
11441 ogledov

Trend CFNM je med rjuhami novi hit!

Seks Shutterstock
V svetu erotike je vedno kaj novega, trenutno je svet obnorel ta fetiš …

CFNM ali CMNF je nov seksualni trend, kratica pa pomeni "clothed female naked male" ali "clothed male naked female" oziroma oblečena ženska, goli moški in oblečen moški, gola ženska. Gre za fetiš, kjer je v ospredju igra vlog in boj za prevlado, ki ga je navdahnila priljubljena trilogija 50 odtenkov sive.

poljub Zdravje Se med seksom lahko zagozdimo?

Za CFNM/ CMNF sta potrebna vi in vaš partner ter oblačila, ki jih imate na sebi. Čeprav se to sliši nepraktično, je udobje tu na drugem mestu, v ospredju je igra moči in vlog. Ženska, ki na sebi obdrži oblačila, ima moč in vodi igro, medtem ko je moški ranljiv in podrejen. Čeprav so vloge lahko tudi obrnjene, je v svetu erotike trenutno bolj popularen CFNM kot CMNF, torej, da je ženska oblečena in moški slečen. 

romantika Magazin Strastem se predajamo vse manj, zakaj?

Domišljija ima pri tem fetišu popolnoma prosto pot. Moški se lahko pred oblečeno partnerko samozadovoljuje ali pa jo, medtem ko ona pije kavo ali počne vsakdanje stvari, oralno zadovoljuje. Torej ne gre za fizično premoč, pač pa igro dominacije. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.