Magazin > Bizarno
5077 ogledov

Fuj! Britanka s tem fetišem zasluži sto tisočakov letno

Fetiš na čevlje z visoko peto Shutterstock
V promet ne gredo le umazane spodnje hlačke, temveč tudi …

Nepremičninska investitorka Roxy Sykes iz Londona je odkrila tržno nišo, ki ji na leto denarnico odebeli za več kot 114 tisoč evrov. Britanka namreč prodaja svoje umazane nogavice in nošene čevlje. 33-letnica je na idejo prišla po tem, ko je nekdo pohvalil njena stopala. Sprva si je ustvarila le Instagram profil, na katerem so bila v prvem planu njena stopala. Ko je po enem mesecu dobila več kot deset tisoč sledilcev, se je odločila, da bo iz tega naredila posel. 

noč čarovnic Magazin Noč čarovnic: Kostum te punčke pretresel splet

Danes nošene nogavice prodaja za 23 evrov, nošene teniske pa za slabih 230 evrov. 33-letnica na leto na ta račun zasluži dobrih 114 tisoč evrov in priznava, da se s tem poslom ni nameravala ukvarjati, a ko je videla, kako dobičkonosen je, se mu enostavno ne more odpovedati. Nogavice proda po enem dnevu nošenja, medtem ko športne copate nosi polna dva meseca, preden jih da v prodajo. 

Pametni telefon ha ha ha Magazin Tako izvirno se lahko znebite spletnega oboževalca

"Moje noge bodo vedno videti lepe, ne glede na starost. Vse to počnem izključno zaradi posla. Super je priti iz službe in zaslužiti še malo denarja s tem, ko samo objavim kakšno fotografijo ali video," je povedala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@feet_univers my @fomf2 account has been hacked. Can you PM me your email? Thank you

A post shared by Roxy Sykes (@glammodelacademy) on

Komentarjev 1
  • kapibara 11:01 06.november 2018.

    Japonci imajo ulične avtomate, v katerih so naprodaj uporabljene spodnje hlačke študentk in drugih žensk..

Sorodne novice