Magazin > Odnosi in prosti čas
7510 ogledov

Te predmete lahko uporabite za "domače" erotične igračke

Seks Profimedias
Predmeti, ki se skrivajo skoraj v vsakem domu, so lahko odlična popestritev tudi med rjuhami.

Biserna ogrlica 
Če vam oralno zadovoljevanje ni blizu, potem lahko nekaj podobnega izvedete s pomočjo biserne ogrlice, svetuje strokovnjakinja za spolnost dr. Debra Laino. Po erotičnem plesu (po želji, seveda), lahko biserno ogrlico nežno ovijete okoli njegove moškosti in ga ročno zadovoljite. Tekstura biserov na penisu poskrbi za svojevrstne dražljaje.

Lesena žlica ali kuhalnica
Za vse ljubitelje šeškanja je ta kuhinjski pripomoček kot naročen. Preden ga uporabite, pa vseeno potipajte pri partnerju, ali so mu tovrstne igrice všeč, da ne boste naleteli na neprijeten odziv. Če boste z žlico zašli v tiste najbolj intimne predele, jo pred tem ovijte s plastično folijo, saj se lesa ne da tako dobro oprati, da bi bil 100-odstotno higieničen.

Seks ženske, pozor! Magazin To se zgodi, če se dolgo časa ne predate strastem

Kumara
Kumara je idealna, če pri roki nimate vibratorja. Ker pa je lahko škropljena ali pa jo bo morda še kdo kasneje pojedel, je nujno, da jo pred uporabo zavijete v plastično folijo ali si pomagate s kondomom. Dobra stran kumare je, da si jo lahko izberete v svoji »priljubljeni« velikosti.

Okrasne blazine
Ni nujno, da okrasne blazine služijo le dekoraciji, temveč so lahko tudi odličen stimulator za ženske. Nežna svila ali bolj groba tkanina, kar vam je ljubše, lahko poskrbi za odlično stimulacijo, sploh v kombinaciji z vibratorjem.

Ustna vodica
Ustna vodica z okusom mentola imam med oralnim zadovoljevanjem podoben učinek kot kocka ledu in nekatere moške to povsem obnori. Občutek hladnega mentola na razgretem udu naredi svoje. 

varanje Magazin Če v postelji počne to, je verjetnost, da vas prevara velika

Japonske palčke
Lesene ali plastične japonske palčke lahko uporabite kot ščipalke za prsne bradavice. Nekatere dame in gospodje to obožujejo, le previdno, da ne potegnete ali uščipnete premočno. 

Kokosovo olje
Kokosovo olje ni več namensko le v kuhinji in pri negi telesa, pač pa ga na različne načine lahko uporabite tudi med rjuhami. Služi vam lahko kot masažno olje ali pa lubrikant. Če ga malo segrejete, bo užitek še večji. 
 

Hlačne nogavice
Ste ljubitelj ali ljubiteljica Petdesetih odtenkov sive, a niste povsem prepričani, če so vrvi in lisice za vas, lahko to preizkusite s pomočjo hlačnih nogavic, ki so do kože celo bolj prijazne kot vrvi in se vam ne bodo obdrgnile kože. 

Ročka za tuš
Poigrate se lahko tudi s kopalniškimi pripomočki. Roka za tuš lahko poskrbi za vrhunsko mokro stimulacijo, saj lahko jakost in toploto curka nastavite po svojih željah, še piše hrvaški spletni portal Miss7. Za dodatno stimulacijo pa lahko poskrbite z gobico za umivanje, s katero masirajte notranjo stran stegen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.