Magazin > Odnosi in prosti čas
17810 ogledov

Če v postelji počne to, je verjetnost, da vas prevara velika

varanje
Nova raziskava je prišla do zanimive ugotovitve.

Študija, ki jo je objavil časopis Archives of Sexual Behavior je pokazala, da je povezava med ženskami, ki redno hlinijo orgazem in tistimi, ki varajo svoje partnerje, zelo velika. Če vaša partnerka hlini orgazme, je verjetnost, da vas bo prevarala veliko večja, kot če so njeni užitki iskreni. Raziskava je namreč pokazala, da ženske, ki pogosto zaigrajo orgazem, niso zadovoljne s svojim seksualnim življenjem in si užitke poiščejo izven zveze. Zato je zelo pomembno, da smo s partnerjem iskreni in mu zaupamo svoje želje, saj nam jih drugače zelo težko izpolni. Hlinjenje orgazmov pa nakazuje, da tudi na ostalih področjih zveze nekaj manjka, in to je komunikacija, iskrenost ter občutek, da lahko partnerju zaupamo svoje najintimnejše želje in strahove.

Strah pred... Zdravje Najbolj nenavadne spolne fobije

Seksologinja dr. Tammy Nelson pa je za The Sun povedala, da je približno osemdeset odstotkov žensk vsaj enkrat v življenju zaigralo orgazem, kar ne pomeni, da vse te ženske tudi varajo. Verjetnost se poveča pri tistih, ki to počnejo redno in se partnerju ne upajo ali ne zmorejo povedati, da med rjuhami niso zadovoljene in užitke raje poiščejo drugje. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice