Magazin > Odnosi in prosti čas
3610 ogledov

Če se ujemata v teh desetih stvareh, sta v postelji popoln par!

seks Shutterstock
Ni enostavno najti partnerja, s katerim boste med rjuhami 100 odsotno kompatibilni. Teh deset znakov pa je dovolj velik pokazatelj, da sta odličen par tudi na tem področju.

Spontanost. Seksa ne načrtujeta po večerji ali pred spanjem, pač pa sta drug na drugega tako nora, da se večkrat tedensko strastem predata nenačrtno in v vsakem kotičku stanovanja, kjer se vam tisti trenutek zahoče.

Ritem. Imata enak ritem, vajini gibi so usklajeni in nikoli ne pride do situacije, ko bi se kateri izmed vaju nerodno sukal okrog drugega.   

Položaji. Sta uigran tim in točno vesta, kaj drug drugega vzburja, hkrati pa imata podoben seksualni okus. 

Televizor. Kadar seksata, je televizor izključen, saj sta tako nora drug na drugega, da vaju televizijski program le moti. 

Usklajenost. Vzburjajo vaju enake stvari in akcije si zaželita hkrati, vajin seksualni apetit je skoraj do potankosti usklajen. To je odlična popotnica za velikooo dobrega seksa. 

tišina, molk Magazin Nov trend za doseganje naslade

Počaka vas. Pomembno mu je, da doživite vrhunec, zato se za vas vsakič znova potrudi. Všeč mu je, kadar uživate.

Humor. Šalita se tudi med rjuhami, kar pomeni, da sta v družbi drug drugega povsem sproščena in med vama nikoli ni neprijetne tišine. 

Samozavest. Oba se v svojem telesu odlično počutita, kar pripomore k sproščenosti. Ravno zaradi tega vesta, kako pomembno je, da drug drugemu pokažeta, kako privlačna sta si. 

Poredna sta. Navihana, odprta, radovedna in poredna. Drug drugega rada presenetita tudi med rjuhami, si pošiljata nagajiva sporočilca in seksi fotografije, vse to doda začimbo, ki vaju oba še dodatno podkuri. 

Rada eksperimentirata. Nista ostala samo pri enem ali največ treh položajih, temveč rada raziskujeta in se skupaj podajata v neznano.  Strah pred... Zdravje Najbolj nenavadne spolne fobije

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice