Magazin > Odnosi in prosti čas
6885 ogledov

Položaj, v katerem spita, razkriva, kako blizu sta si

spanje Profimedias
Znanstveniki pravijo, da se z spremenjenim odnosom v vaši vezi, spremeni tudi vajin spalni položaj, pravijo znanstveniki. Vendar, pozor, ni toliko pomemben položaj, v katerem zaspita, kot položaj, ki ga zavzameta tekom noči in v katerem se prebudita.

Položaj medenega meseca
Že ime govori samo za sebe. Pravkar sta začela zvezo in sta popolnoma zaljubljena. Pari, ki so sveže zaljubljeni, pogosto spijo v objemu, z obrazom drug proti drugemu. 

Položaj dialoga: Zelo trdna veza
Če spita z obrazom drug proti drugemu, a malce narazen, je vajina zveza trdna in intenzivna. Verjetno sta par že zelo dolgo. Manjka vama medosebne komunikacije in čas preživet skupaj. Kdaj sta si nazadnje privoščila romantični konec tedna v dvoje?

Položaj opazovalca zvezd: Kemija je, vendar …
Oba ležita na hrbtu, eden izmed vaju, najpogosteje ženska, pa ima glavo na partnerjevih ramenih. Kemija med vama zagotovo je, a morda je to znak, da morate bolje prisluhniti partnerju in upoštevati tudi njegovo mnenje. 

seks strast par Magazin Ta astrološka znamenja se fatalno privlačijo

Položaj srce na srce: On je šef
Ta položaj je podoben položaju opazovalca zvezd, a veliko bolj intimen. Partnerka z zgornjim delom telesa leži na prsih partnerja. V tem položaju spijo pari, ki si odkrito izkazujejo ljubezen. Kot par se obnašajo tudi pred prijatelji in znanci, skrbijo drug za drugega, a ta položaj nakazuje, da je moški v tej zvezi šef. 

Položaj cenim te: Zelo trdna veza
S hrbtom sta obrnjena drug proti drugemu, hkrati pa zelo blizu. Pari, ki spijo v tem položaju so v zelo srečni zvezi in spoštujejo zasebnost drug drugega. Zato so obrnjeni stran od partnerja, a vseeno želijo ostati v bližini. 

Položaj svobode: Zelo neodvisni ali zelo skregani?
Sta vsak na svojem koncu postelje? Znak za alarm! Ali sta se pred odhodom v posteljo skregala ali pa v vajini zvezni nekaj ni v redu. Pari, ki spijo v takem položaju, potrebujejo ogromno časa zase.

Položaj žlice: Rezerviran za prvih pet let veze
Harmonija in strast sta osnova vaše . Tak položaj je pogost v prvih petih letih zveze. Partner, ki leži zadaj je ponavadi tisti, ki dominira, partner, ki je spredaj, pa se počuti varnega. 

veronika podgoršek Veronika Podgoršek Magazin Veronika Podgoršek: "Za dober odnos sta vedno potrebna dva"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice