Magazin > Odnosi in prosti čas
5736 ogledov

Kaj pomenijo zvoki, ki jih spušča med odnosom?

seks, zaščita, spodnjice, ženska, moški, ljubezen Profimedias
Tudi, če je med vročimi igricami z vami tiho, to nekaj pomeni. Preverite, kaj …

Ne more biti tiho
Vaš partner med seksom stalo nekaj govori. "Daa, tooo, kako si seksi, mmm, fantastična si, to mi delaj," so najverjetneje nekatere izmed fraz, ki ste jih že slišali. Morda pa bi mu bilo všeč, da tudi vi poveste kaj porednega, vprašajte ga! Vsekakor pa s frazami pohvale ne morete veliko zgrešiti.

Tišina
Ali vaš je vaš ljubimec med seksom povsem tiho? Brez skrbi. Tudi, če med seksom ne spusti glasu od sebe, to ne pomni, da ne uživa z vami. Morda mu je tako lažje kontrolirati orgazem in poskrbeti, da mu ne pride prehitro oziroma pred vami. 

Smeh
Če se med seksom smeji, je morda le žgečkljiv ali pa ga ozračje nabito s humorjem in sproščenostjo še dodatno stimulira. Možno je tudi, da mu je nerodno in to skuša prikriti s smehom. Naslednjič se ne dotikajte njegovih občutljivih predelov in če se ne bo smejal, sta lahko gotovi, da je bila kriva le žgečkljivost. 

Seks Magazin Razlika med spolnim odnosom s čustvi ali brez

Vzdihovanje
Če vaš partner med seksom glasno in hitro vzdihuje je to znak, da mu bo kmalu prišlo. Če si tega ne želite, upočasnite svoje gibe.

Kričanje
Je vaš partner v postelji glasen, celo tako, da je slišati kot divja žival? Potem brez dvoma z vami zelo uživa. Pred vami je povsem sproščen in si upa pokazati svojo divjo plat. 

prepir, ljubezen Kap vas bo Magazin Če ste mislili, da je vaša punca zahtevna, si preberite tole!

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.