Svet
22972 ogledov

Šokirana sem bila, ko sem se zagledala na straneh za odrasle

varanje 2808 325 Žurnal24 main
Že v soboto smo pisali o tem, da je znani poslovnež iz Bihaća v BiH objavljal posnetke žensk, s katerimi je skrivaj snemal spolne odnose. Škandal trese BiH, oglasile pa so se tudi ženske, ki so se našle na videoposnetkih, ali pa so jih našli njihovi možje.

"Kdo je Sabahudin Blažević?" se sprašujejo mediji v BiH in po celotni regiji. Danes so objavili tudi izjavo ene od žensk, ki se je šokirana zagledala na eni od strani za odrasle. Znanega podjetnika iz Bihaća obtožujejo, da je spolni odnos z ženskami snemal na skrivaj in posnetke objavlja na spletu.

prostitutka dekla na poziv Podkupnine Šport Škandal v nogometnem velikanu: Sodnike nagrajevali s prostitutkami

"Slučajno sem slišala, da je na neki spletni strani za odrasle objavljen posnetek, na katerem sem jaz. Kar sem ugotovila, me je šokiralo. Videla sem, da je objavil tudi posnetke z drugimi ženskami. Posnetki so iz avtomobila, njegove hiše, hotela," je za tamkajšnje medije izjavila tridesetletnica, ki se je tako znašla v središču seks škandala.

cristiano ronaldo Magazin Ronaldo: Ali želi po škandalu s to potezo zadržati dekle?

Glavni akter škandala, ki ga obtožujejo, da je posnetke objavil, je Sabahudin Blažević, milijonar, lastnik nekaj podjetij, gradbenik, človek, ki posluje v ZDA, Nemčiji in Italiji, zadnje čase pa tudi v Katarju. Tridesetletnica je izjavila, da ni vedela, da ju je snemal.
"To je malo mesto. Vsi poznajo vse. Seveda ji je težko, saj je nekdo, ki ga je imela rada, postal njen sovražnik," je dejala ena od prebivalk Bihaća.

Avstrija Soči 2014 Fisht Fišt olimpijski stadion olimpijske igre OI otvoritev Odpustili trenerja Šport Avstrijsko smučanje pretresajo spolni škandali

Doslej se je javilo še vsaj deset deklet in žena. Vse skupaj se je začelo, ko je neki moški med brskanjem po spletnih straneh s seksualno vsebino našel posnetek svoje žene s podjetnikom. Prevarani mož je na posnetkih opazil še someščanko in jo obvestil o posnetku, nato pa je sama podjetnika prijavila policiji.

Severina Po škandalu Magazin Po vročem škandalu: Tak je zdaj odnos med Severino in njenim možem
Komentarjev 6
  • Aro 12:24 05.november 2018.

    ha ha ha kurbarija je res problem, sploh če te najdejo :)

  • Lavdan 09:14 05.november 2018.

    Kako že pravijo, posle je...ja, nema kajanja. Najbolje bo, da ga tožijo za posilstvo, saj jim bodo vsi verjeli, pa še denar ima.

  • Snežinko 16:16 04.november 2018.

    Šokirana je bila? Če ne bi varala, ne bi bila nič "šokirana". Pamti i vrati, bi rekli bosanci... kaj se pa kurbajo po hotelih...