Magazin > VIP
8553 ogledov

Po vročem škandalu: Tak je zdaj odnos med Severino in njenim možem

Severina
So žgečkljive fotografije vplivale na zakon?

Pevka Severina vročih fotografij, ki so jo v javnost prišle konec avgusta, nikoli ni komentirala. Njen menedžer je takrat sicer povedal, da želi Severino pred sodiščem očrniti njen nekdanji partner in oče njenega sina, s katerim lepotica že nekaj časa bije boj za skrbništvo.

"Vse to se dogaja, ko je Severina spet zmagala v sodnih postopkih. Takšna maščevanja nekdanjih partnerjev, takšni poskusi diskreditacije niso ničesar novega. Postavlja se vprašanje, kje so meje in kakšnih sredstev se bodo še posluževali. Zjutraj smo že storili prve pravne korake za zaščito Severine," je objavo spornih fotografij takrat komentiral Tomislav Petrović.

Severina Magazin Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši

Mnogi so se spraševali, kako je škandal vplival na Severini zakon z Igorjem Kojićem, ki mu verjetno ni bilo vseeno, kakšni posnetki njegove žene so pricurljali v javnost in kdo jih je lansiral. Kot kaže, fotografije ljubezni niso škodile. Severina je namreč objavila romantičen posnetek, na katerem si zaljubljeno zreta v oči, in zapisala, da je Igor najboljši mož.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi ❤️ #volimstosevolimo #najboljimuz #tomoradajemagijabebo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.