Magazin > VIP
11867 ogledov

Severinin mož o vročih fotografijah: "Molite za Milanove možgane"

Severina Facebook
Igor Kojić je na Instagramu povedal, kaj si misli o najnovejši objavi Severininih vročih fotografij.

"Dragi moji, bodite pozorni, da svoj čas s svojimi najbližjimi preživite v sreči, tako kot na teh fotografijah, ki jim montaža in ostale tehnike ne morejo nič," je Kojić, Severinin soprog, napisal na Instagram in priložil fotografije, na katerih uživa v družbi žene in njenega sina Aleksandra, dodal pa je tudi pripis "molite za Milanove možgane", kar se nanaša na Severininega bivšega partnerja in Aleksandrovega očeta Milana Popovića.

Severina Milan Popović Magazin Nov udarec za Severino: Bivši ne odneha

Da naj bi vroče fotografije v medije lansiral prav on, je včeraj namignil tudi Severinin menedžer, razlog pa naj bi bila ena izmed pevkinih zmag na sodišču, kjer se z Milanom za skrbništvom za sina pravdata že nekaj let. Čeprav Petrović ni omenjal, da naj bi bile fotografije fotomontaža, obrezano verzijo ene izmed fotografij je leta 2014 namreč objavila tudi Severina, še vedno ni znano, ali so avtentične ali ne, gleda na Kojićev namig.

Kakorkoli, Severina je že od včeraj zjutraj oborožena z odvetniki, ki se ukvarjajo s sporno objavo. 

Komentarjev 4
  • Lion007 15:24 22.avgust 2018.

    Sej bi molil, če bi jih mel.

  • kapibara1 12:52 22.avgust 2018.

    Milanče, da me lažije razumiješ: kolko ti je godina- i kolko uuuhhhhahhha to "tvojoj" Severini... naravno, i kolko ti je "kilometrina" napram "tvojoj" Severini

  • kapibara1 12:49 22.avgust 2018.

    Ogor, molimi za tvoj denar - posredno familjardni..