Magazin > VIP
9216 ogledov

Severinin bivši: Že drugič je to naredila

Severina Milan Popović Ivana Ivanovic/PIXSELL
To je Milan Popovič povedal o žgečkljivih fotografijah, ki so pricurljale v javnost.

Potem ko so srbski mediji objavili fotografije, na katerih Severina pozira gola, je pevkin menedžer Tomislav Petrović s prstom pokazal na pevkinega nekdanjega spremljevalca Milana Popoviča. Sledil mu je tudi pevkin mož Igor Kojić z objavo na družbenih omrežjih. 

Milan Popović je v izjavi za 24sata dejal, da ima Severina z različnimi nekdanjimi partnerji nerazčiščene odnose in da ne ve, katerega je njen menedžer imel v mislih. Proti Petroviću potekata dva kazenska postopka zaradi klevetanja, je dodal Popović. 

Severina Magazin Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši

"Objavljene fotografije so verjetno iz iste serije fotografij, ki so nastale leta 2014, ko sva se s Severino že borila za skrbništvo nad sinom in nisva komunicirala, tako da jaz nisem mogel imeti teh fotografij," je povedal Popović. 

"Sebe imam za odgovornega starša in zadnjo osebo, ki bi dala v javnost fotografije, na katerih je mati mojega sina gola v kočljivih položajih in za katere sem prepričan, da bodo še dodatno osramotile in vznemirile najinega sina, ki bo kmalu šel v šolo. Jaz ga ne morem, nihče ga ne more zaščititi pred posmehovanjem drugih otrok," je še dodal. "Menim, da gre za zelo neodgovorno in nepremišljeno obnašanje mame in to že drugič v njenem življenju."

Popovića skrbi, kako bo to vplivalo na sina. Pravi, da ne ve, ali je fotografije v javnost spravila Severina, da bi si povrnila nekdanjo priljubljenost, ali kdo drug. Skrbi ga, da bo sinu to povzročilo ogromno škode in sramu, če bo nekoč videl te fotografije. 

Severina Magazin Severina na sodišču napadla bivšega
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice