Magazin > VIP
497 ogledov

Skrbništvo: Sodnica hudo kaznovala Severino

Severina mediaspeed
Sodnica je začasno določila, da bo mali Aleksandar večino časa pri očetu Milanu Popoviću, Severina je tokrat potegnila kratko.

Zagrebška sodnica Verica Nikić je začasno določila, da bo petletni Aleksandar, sin Severine in Milana Popovića, en teden živel pri mami, en teden pri očetu. Poleg tega je določila, kako si bodo razdelili poletje. To je bil največji šok za hrvaško pevko, saj je Milan Aleksandra dobila za večino poletja, Aleksandar bo pri mami le en teden julija in en teden avgusta. Kot piše hrvaški portal 24sata Severina sina ne bo smela videti kar 200 dni v letu. Stroga pravila pa so določili tudi glede telefonskih klicev. Severina bo sina, ko bo ta pri očetu, lahko poklicala točno ob 20. uri. Če bo zamudila samo kakšno minuto ali dve, z njim ne bo smela govoriti.

"Ni res, da je Severina izgubila skrbništvo, kot piše srbski tabloid poln neresnice. Res pa je, da je bila sprejeta odločitev, ki je popolnoma onstran vseh pravnih predpisov, še posebej, ker jo je sprejela sodnica Nikić," je povedal Severinin menedžer Tomislav Petrović, ki je poudaril, da se morajo mediji zavedati, da je to le začasna določitev. Povedal je tudi, da je pevka že vložila pritožbo na odločitev.

Srbski poslovnež, oče petletnika, odločitve sodnice ni želel komentirati, a kot piše 24sata, svojega zadovoljstva ni mogel skriti: "Ne želim komentirati nobenega sodnega postopka, dokler ne sprejmemo dokončne odločitve."

Komentarjev 3
  • smejka 15:59 14.junij 2017.

    Tu bo potegnil najkrajše otrok

  • Franjo Erman 14:35 14.junij 2017.

    glavn da je vlekla

  • kapibara 12:26 14.junij 2017.

    ...Severina je tokrat potegnila kratko..Je pa zato VEČKRAT potegnila dolgega..