Magazin > VIP
246 ogledov

Severina in njen bivši se niti pogledala nista

Severina na sodišču zaradi skrbništva nad sinom Pixsell
Severina je tokrat morala na sodišče.

Po letu in pol sta se na sodišču srečala Severina Kojić in njen bivši partner Milan Popović, s katerim se prepira zaradi skrbništva nad štiriletnim sinom. Medtem ko se je Popović redno udeleževal obravnav, se je Severina temu izogibala, tokrat pa je morala priti na zaslišanje.

Popović namreč želi, da bi Aleksandar živel z njim, od Severine, ki bi sina lahko videla le vsak drug teden, in sicer od srede do nedelje, pa zahteva preživnino v višini 3500 kun (470 evrov), poroča 24sata.hr.

Nekdanji par se je na sodišču menda ignoriral, čeprav naj bi bila oba dobro razpoložena. Sodnica naj bi zaslišanje preložila zaradi kazenske prijave zoper Popovića, ki sina menda ni pravočasno vrnil nazaj materi. Pevka je trdila, da kar deset dni ni vedela, kje je štiriletnik.

Popović se je branil, da je pevka izginila in da na njegova sporočila ni odgovarjala, otroka pa ni želel pustiti pri varuški, babici ali Severininemu možu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.