Magazin > VIP
44591 ogledov

Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši

Severina Instagram
Srbski Kurir je včeraj zvečer objavil prispevek s Severininimi golimi fotografijami in naslovom: Te vroče fotke so boljše od njenega porniča!

Danes se je na spotakljive fotografije, objavljene na spletni strani kurir.rs, odzval Severinin menedžer Tomislav Petrović, ki je med vrsticami potrdil, da so fotografije avtentične.

Severina zmerljivke, dretje Magazin Severino bivši na sodišču zadržal več ur

"Vse to se dogaja 'ravno' po tem, ko je Severina ponovno dobila sodne postopke. Takšne namere bivšega partnerja, nagajanje in poskusi diskreditacije niso nič novega. Vprašanje pa je, kje so tu meje in kakšnih sredstev vse se še bodo poslužili. Že zjutraj so bili sprejeti vsi pravni ukrepi za Severinino pravno zaščito in zaščito njenih interesov," je za 24Sata povedal Petrović in za škandal okrivil Severininega bivšega partnerja Milana Popovića, ki se s pevko na sodišču že več let pravda za skrbništvom nad sinom. 

Severina Magazin Severina na sodišču napadla bivšega

Da so fotografije prave, govorilo se je namreč tudi, da gre za fotomontažo, pa dokazuje tudi ena izmed fotografij, ki jo je v obrezani verziji na svojem Facebook profilu leta 2014 objavila Severina. 

Severina | Avtor:

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice