Magazin > VIP
7075 ogledov

Toliko je Severina plačala za torbico

Severina mediaspeed
Je za to torbico vredno odšteti toliko denarja?

Severina je na svojih družabnih omrežjih objavila fotografije z letališča v Dusseldorfu, kjer je imela nastop. A čeprav je Severina na fotografiji pozirala kot prava manekenka in je bila urejena od glave do pet, so oboževalci najbolj opazili njeno torbico. Zakaj? Na fotografiji ima črno torbo znamke Birkin, ki stane vsaj 6500 evrov.

Torbice so priljubljene predvsem med članicami družine Kardashian, cene pa so zelo različne, saj so odvisne od velikosti torbice in kvalitete usnja. Točna cena ni znana, začetna cena pa znaša okoli 6500 evrov. Večina oboževalcev je pevko pohvalilo, da je videti odlično, na Instagramu pa so nekateri komentirali, češ da je torbica predraga in da se hvali s prestižnimi stvarmi.

Hrvaški portal 24sata sicer piše, da je fotografijo umaknila, a je ni. Je pa pred nekaj meseci izbrisala fotografijo škornjev Balenciaga, ki jih je dobila v dar prijateljice Ive Balent, hčerke Ivice Todorovića. Cena škornjev je okoli tisoč evrov. 

No, verjetno Severina zasluži dovolj, da si lahko kupi kaj tako dragega, kajne?

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice