Šport > Košarka
10536 ogledov

Dončić na koncertu v Celju, občinstvo navdušeno

Luka Dončić rap Evroliga
Slovenski košarkarski zvezdnik je za božične praznike prišel v domovino.

V zadnjih mesecih sloevnska javnost podrobno spremlja vsako potezo Luke Dončića, vzhajajoča zvezda svetovne košarke je eden najbolj popularnih posameznikov na sončni strani Alp.

Ker bo njegov Real Madrid naslednje srečanje igral šele v četrtek v okviru Evrolige, se je Dončić za praznike vrnil v Slovenijo, kjer si v družbi svojega dekleta nabira moči za nadaljevanje sezone.

Slovenija EuroBasket 2017 Šaljivca Šport Dragić poimenoval zverino, Dončić komentiral

V soboto si je košarkar privoščil malo zabave. Obiskal je namreč koncert Severine in Poskočnih muzikantov v celjski dvorani Golovec, kot gost je na odru prepeval tudi Petar Grašo.

Med koncertom je občinstvo skandiralo Dončiću, na njegovo prisotnost je opozoril tudi pevec Poskočnih muzikantov Dejan Krajnc. Slednji je na Facebooku objavil fotografijo, na kateri pozira s košarkarjem Reala.

Komentarjev 2
  • Harrison 07:52 25.december 2017.

    Točno tako, bolj kretenske frizure še ne. Se mi zdi, da se je navzel sindroma Murka, misli da je na vem kakšen Jack, je pa navaden kmet. Se opravičujem pravim kmetom!

  • Avatar Džoser
    Džoser 20:18 24.december 2017.

    SIn si sedaj prepotenimi Dejan umišlja,da je prišel zaradi njih. S svojo grčasto frizuro prave poslušalce prej odganja kot privablja.