Magazin > VIP
207 ogledov

Severina: Grozijo, da bodo ugrabili mojega sina

Severina mediaspeed
Severina se je morala zaradi nekdanjega partnerja zagovarjati, da je dobra mati.

"Milan me tudi na Hrvaškem toži zaradi spornih fotografij. Inšpektorjem je rekel, da dobiva grožnje in da se boji, da bi nekdo ugrabil najinega sina. Mislim, da je vse to posledica njegovega načina življenja," je na beograjski policiji povedala Severina po tem, ko jo je Milan Popović, njen bivši partner prijavil policiji zaradi zanemarjanja njunega štiriletnega sina Aleksandra.

Milan je policiji prijavil Severino in njenega moža Igorja Kojića tudi zaradi fotografij štiriletnika, ki sta jih objavljala na družbenih omrežjih. Igorja je obtožil, da je neprimerno, da objavlja fotografije dečka v kopalkah. Severina je na policiji povedala, da se zaveda, da ji želi Milan s temi obtožbami škoditi in ji uničiti tako zasebno kot poslovno življenje, a je poudarila, da s svojimi dejanji najbolj škoduje njunemu sinu.

"Fotografirala sem sina Aleksandra in moža Igorja, ki je dve sliki kasneje objavil na družbenih omrežjih. Kot mama sem presodila, da slike ne bodo naredile nikakršne škode, saj jih nisem uporabila za kakršnokoli reklamo ali katero drugo 'korist'. Niti fotografija niti pripis nista sporna," je povedala Severina in dodala, da se Milanove fotografije s sinom v medijih pojavljajo malokrat, saj se redko videvata.

Izjavo pa je podal tudi Igor, pevkin mož: "Deček ima na fotografiji kopalke, ker smo takrat bili ali na morju ali na bazenu. Severina mi objavljanja fotografije ni prepovedala. O vsem se posvetujeva, tudi o tem, kdo bo kaj dal na družbena omrežja. S to fotografijo nisem želel užaliti nikogar, prav tako ne s pripisom spodaj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.