Magazin > VIP
410 ogledov

Severina morala na policijo zaradi zanemarjanja sina

Severina, Igoj Kojić Instagram
Pred nekaj dnevi je hrvaška pevka skupaj z odvetnikom obiskala policijo, zaradi prijave Milana Popovića, češ da pevka zanemarja njunega sina, poroča Blic.

Severina je spet morala obiskati policijo. Kot poroča srbski medij Blic se je 44-letna pevka tja odpravila zaradi prijave njenega bivšega partnerja Milana Popovića, ki pravi, da Severina in njen mož Igor Kojić zanemarjata štiriletnega sina Aleksandra.

Milan Popović | Avtor: Tomislav Miletic/PIXSELL Tomislav Miletic/PIXSELL
"Otrok je bil popolnoma zanemarjen in bolan. Zato sem vložil kazensko prijavo zaradi zanemarjenja. Ker je bil otrok popolnoma prepuščen sam sebi, sem se odločil, da ga zadržim pri sebi in da ga pozdravim. Vrnil sem ga kot novega,“ je za srbski Blic povedal 50-letni Popović, kaj se je dogajalo tistih 10 dni, ko ga je Severina prijavila, da je 'ugrabil otroka'. Ljudje, blizu pevke, pravijo, da želi uničiti Severino, tako zasebno kot tudi javno.

Glede celotne zadeve se je javnosti v pevkinem imenu javil njen menedžer Tomislav Petrović: "Res je, da je Milan Popović v Beogradu vložil zasebno pritožbo proti Severini, kot pravi on, zaradi zanemarjanja otroka. To je še eden njegovih absurdov in poskusov diskreditiranja nje kot mame. Severina se je na lastno pest odpravila na policijo, da bi podala svojo izjavo in s tem zanikala vse, česar jo Milan obtožuje.“ Pevkin menedžer je dodal, da misli, da je to naredil zato, da bi pozornost odvrnil od sebe in jo prenesel nanjo, da je ona tista, ki krši zakon. Decembra so ga namreč obtožili, da je želel Aleksandra ugrabiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.