Magazin > Odnosi in prosti čas
9634 ogledov

To so pozitivne strani "brzaka"

seks Profimedias
Kakšen pa je vaš idealen čas?

Čeprav pornografski filmi promovirajo spolne odnose, ki lahko trajajo tudi ure in ure, moški pa ob tem stojijo pokončno kot vojaki, medtem ko so ženske pripravljene na še in še, to seveda ni realnost. Nedavne raziskave so pokazale, da čas trajanja spolnega odnosa ni povezano s kvaliteto, večina moški in žensk pa je za idealen čas ljubljena izbrala med sedem in trinajst minut, piše hrvaški spletni portal Miss7.

poljub Zdravje Se med seksom lahko zagozdimo?

Seks na hitro je po navadi tudi bolj spontan in s tem bolj strasten, lahkoten in zabaven. Poleg tega izgovor, da nimate časa, ne pride v poštev, saj si sedem do trinajst minut lahko odtrgamo prav vsak dan. In nič ni bolj seksi od tega, da si nekoga tako močno želite, da ga nimate časa niti sleči. Več kot je dotikov in intime, bolj trdna je vez med partnerjema, še dodajajo strokovnjaki. Poleg tega se s poljubi, dotiki in orgazmom okopamo v oksitocinu, ki velja za hormon sreče in če za srečo potrebujete le sedem do trinajst minut, si jih le odtrgajte!

Seks Magazin Te predmete lahko uporabite za "domače" erotične igračke

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.