Magazin > Odnosi in prosti čas
10908 ogledov

Iz prve roke: Izpovedi poročenih moških o tem, zakaj varajo

seks Profimedias
Prešuštniki so za spletni portal razkrili, zakaj skačejo čez plot …

Hrvaški spletni portal Miss7 je razkril zgodbe petih moških, ki so odkrito spregovorili o tem, zakaj skačejo čez plot. Najpogostejši razlog je ta … 

Josip (38): "V mojem primeru tega ne počnem načrtno, temveč se zgodi spontano. Iskreno, čustva nimajo pri tem nič, v tistem trenutku prevlada nagon. Ljubim svojo soprogo, uživam v skupnem življenju, vendar se mi zdi, da v večini dolgoletnih zvez, pa če si to priznajo ali ne, pride do seksualnega dolgočasja. In v takem trenutku nato podležemo strastem. Če se še tako trudimo, v nekem trenutku pridemo do meje in takrat pride do prevare."

Matija (33): "Nisem ponosen na to, a si ne morem pomagati. V zvezi in zakonu sva šest let in strast je že zdavnaj izpuhtela. To ne pomeni, da soproge ne ljubim, ljubim jo najbolj na svetu! A doza strasti, ki jo dobim z naključnim seksom, mi zelo manjka. Vem, da zato ne obstaja opravičilo, a slabe vesti nimam, saj sem si to vzel kot nekaj za sproti in nepomembnega. Da ne izpadem dvolično, me ne bi motilo, če bi tudi soproga počela to, pristal bi na odprt zakon, a ne verjamem, da bi tudi ona."

Ivan (30): "Varam, ker imam motnjo. Razlogi so različni. Včasih samo zato, ker me žena razjezi in ne želim začenjati prepira. V 99 odstotkih to počnem le iz fizične potrebe, razlikujem med čustvi in potrebo. Zaradi prevar se ne počutim neugodno, saj vem, zakaj sem to naredil. Ljubezen je ena stvar, potreba pa druga."

Marko (29): "Moje prevare mojega dekleta, ki je danes moja žena, nimajo veze s čustvi. Ne moram reči, da je bilo vsakič spontano, saj sem šel pogosto ven z namenom in željo, da končam noč z nekim dekletom, a so dekleta vedela, da je ta nagon od mene večji. Soprogo ljubim bolj kot vse, hvaležen sem ji za vse, kar mi daje, ljubezen, razumevanje, pozornost, najbolj pa za prekrasno hči, ki nama jo je rodila, a v tem si ne morem pomagati. V večini primerov se je zgodilo iz flirta, tako da mi je ženska dala nek znak, a čustev nikoli ne mešam. V večini primerov se po avanturi izogibam vsakršnim ponovnim stikom. Bilo je nekaj primerov, ko smo se srečali večkrat, a to so bile zasedene ženske, ki so si prav tako želele diskretnosti."

Davor (33): "Preden sva se poročila, sva se eno leto noro zabavala in bil sem noro zaljubljen. Vse je bilo enkratno, ujemala sva se v vsem, še posebno v seksu. Vse je pokalo od strasti … Mislil sem, da bodo otroci krona najine ljubezni, a ko sva dobila otroka, se je vse spremenilo. Popolnoma se je posvetila otroku, sam sem zraven le kot servis. Zapustila in zredila se je, ni ji bilo več pomembno, kaj da nase. Ni bilo več trenutkov, ki bi bili rezervirani le za naju. Strast je zamrla. Moral bi se ločiti, a se zaradi otroka nisem želel. Sedaj drugje iščem tisto, kar mi manjka doma."

seks Magazin To so pozitivne strani "brzaka"
Spolnost Magazin To so tri najpogostejša vprašanja o spolnosti

 

Komentarjev 7
  • Zverca 16:33 25.december 2018.

    AHAHAHA, vsi neizmerno ljubijo svoje žene. Saj ni res, pa je.

  • ECKING 15:05 24.december 2018.

    AHF kot prvo bljek od clanka ,kot drugo pa kje si nasla take ,da vsi svoji pravijo soproga....spet si kopirala nek clanke iz neta in za tak skret od izdelka te se placajo?!?!

  • supreme 13:15 24.december 2018.

    Nekak se najbolj zadnjega razumem.....vse ostalo je sranje

Sorodne novice