Magazin > Odnosi in prosti čas
9321 ogledov

Zato so samske ženske najsrečnejše

ženska nasmeh samozavest Shutterstock
Čeprav je danes družinski praznik, se je lepo spomniti, da smo lahko srečni tudi v ednini.

Na prvem mestu so one
Zasedene ženske prepogosto na prvo mesto postavljajo svojega partnerja in družino ter povsem zanemarijo svoje potrebe in želje. Samske ženske pa se lahko povsem posvetijo svojim ciljem in željam ter jim ni potrebno pristajati na kompromise. Svojega življenja jim ni potrebno postaviti na "čakanje", da bi ustregle interesom drugih. 

Vedo, kako ljubiti in ceniti sebe
Pozornost godi vsem, a najsrečnejše osebe so tiste, ki so same sebi največji oboževalec. Če ste dolgo samski, se naučite dveh pomembnih lekcij, to sta, da se vedno lahko obrnete na sebe in da ste odvisni le od sebe. Znate popraviti razpoloženje slabega dneva in se pohvaliti za dobro storjeno delo. Če pa je kdaj vsega preveč, so tu prijatelji. 

Znajo uživati same s seboj
Biti v zvezi sam s seboj je enako lepo kot biti v zvezi z drugo osebo. Ker se v tem času naučite ljubiti sebe in biti dobre do sebe, ste zaradi te izkušnje še bolj ljubeče in pozorne do drugih. Poleg tega ni nič slabega v tem, da greš v kino, na večerjo ali potovanje sam. Pot do spoznavanja samega sebe, je prvi korak pri sprejemanju drugih. 

seks Magazin Iz prve roke: Izpovedi poročenih moških o tem, zakaj varajo
Več časa zase in za prijatelje
Če ste samski, se lahko osredotočite na negovanje drugih odnosov, prijateljskih, sorodstvenih, poslovnih, ki so prav tako pomembni za srečno življenje. Te vezi lahko z vami ostanejo vse življenje, ne glede na vaš status. 

Same sprejemajo vse odločitve
Če ste sami, ste odvisni le od sebe, kar ima prednosti in … prednosti. Tudi, če se vam kdaj zdi, da ste za vse sami, je to odlična šola za življenje, saj vam bo iznajdljivost in samostojnost, ki jo potrebujemo v različnih življenjskih situacijah, pogosto prišla prav. V zvezi namreč nekatere obveznosti pogosto radi prepustimo drugemu in se kar malo razvadimo. 

Spolnost Magazin To so tri najpogostejša vprašanja o spolnosti

 

Komentarjev 2
  • sam50 09:27 25.december 2018.

    Ja,to trdijo samske....

Sorodne novice