Magazin > Odnosi in prosti čas
7425 ogledov

Pet pravil uspešega telefonskega flirta

sms telefon Anže Petkovšek
Da ne boste ostali le pri pisanju, se držite teh petih pravil.

Sporočila ne začnite s "hej"

Pogovora v sporočilih nikar ne začenjajte le s "hej", saj sogovornik nima na to kaj pametnega odgovoriti. Raje začnite s stavkom "hvala za prijeten večer in zanimiv pogovor", to je primeren stavek, iz katerega se lahko razvije pogovor.

Ne pišite romanov

Prav tako ne bodite v sporočilih predolgi, saj to ni prostor za poglobljene debate. Raje napišite kaj krajšega in zabavnega, da boste pritegnili sogovornikovo pozornost, ne pa ga zamorili. 

Slab pravopis

Nihče ne pričakuje, da ste doktor pravopisa, a minimalno znanje je osnova lepe pisne komunikacije in bontona. Če boste pisali kot govorite, lahko izpadete površno ali nezainteresirano. 

Bodite konkretni

V sporočilih ne sprašujte vprašanj kot so, ali bi kaj počela skupaj, temveč bodite odločni in kreativni ter sami predlagajte skupno aktivnost, v smislu "ali bi šla/šel z mano na pijačo, v kino, na predstavo ...".

Ne zavlačujte

Če vam je nekdo všeč in sta se ujela v sporočilih, ga prijazno povabite na zmenek. Ne zavlačujte preveč, hkrati pa tudi ne hitite. Povabilo naj bo prijazno in zabavno. 

Irina Ribnikova Tragično Šport 15-letnica umrla zaradi telefona drive-in kino Magazin Ljudje, ki obožujejo te filme, so med rjuhami pravi virtuozi!
Komentarjev 2
  • Avatar Ancrilinna
    Ancrilinna 22:10 05.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

Sorodne novice