Magazin > Odnosi in prosti čas
9016 ogledov

Naš igralec na prvo noč z ženo čakal kar osem let

Gregor Čušin Mediaspeed
Vzdržnost do poroke? Nekateri pari na prvi odnos čakajo tudi več let.

Svoje zgodbe o vzdržnosti do poroke so v oddaji Tednik nedavno razkrili kar trije pari, med njimi tudi igralec, režiser in komik Gregor Čušin. Z ženo Melito sta s spolnim odnosom čakala do poroke in to kar osem let. V času pred poroko sta skupaj tudi živela, a si izmenjavala le objeme. Ženo, s katero sta poročena že 25 let, je spoznal v srednji šoli, danes imata šest otrok. "Nikoli se nisem bal, da bom potem razočaran," je povedal o morebitnem strahu pred prvim odnosom. 

Analni seks Dokazano! Magazin V tem mesecu se Slovenci intenzivno predajmo strastem

"Najin odnos, fizični odnos, je odnos, v katerem najlažje spoznaš boga. Tako kot se bog podarja nam, se midva drug drugemu. Se pravi je najina zakonska postelja enako kot oltar v cerkvi, čeprav se to sliši predrzno, a to zmerom bolj čutiva," je Gregor zaupal novinarki Tednika. Z ženo sta pred poroko sicer živela skupaj, vendar kot brat in sestra, veliko sta se pogovarjala. Čeprav sta bila par, drug drugega pred poroko nista videla golega.  "Trdnost odnosa, ki sva ga zgradila pred poroko, je še danes temelj naše družinske uravnoteženosti," sta prepričana. 

seks Magazin Koliko časa traja, da erotični odnos z novim partnerjem zacveti?

 

Komentarjev 9
  • leonardo 08:19 25.januar 2019.

    Ja, gledal te tri pare na TV. Pa ne vem, ali je to reklama za zmanjševanje rojstev v Sloveniji ali opevajo takšen " karakter" ali opozarjajo ljudi na pomanjkanje možganskih dejavnosti v današnjih časih?

  • jgm 06:28 25.januar 2019.

    Človeška neumnost je res brezmejna. Pa še hvalijo se z njo.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 03:44 25.januar 2019.

    Lahko bi šla oba k psihiatru oz. možganskemu kirurgu ane, ne pa da sta se 8 let izključno samo samozadovoljevala.

Sorodne novice