Magazin > Odnosi in prosti čas
3156 ogledov

S to gesto do nekdanje soproge raznežil svet

šopek Profimedias
Takšnih ločencev bi moralo biti več!

Billy Flynn Gadbois iz Bostona je dokaz za to, da partnerja tudi po ločitvi lahko ostaneta dobra prijatelja. Billy je na svojem Facebooku objavil zgodbo, ki je v hipu postala viralna. Ko je nekdanji soprogi za rojstni dan kupil čestitko in rože, je razložil, zakaj ji še danes namenja lepe geste. S soprogo sta bila v zakonu 11 let, skupaj imata dva sinova, ločila pa sta se leta 2012. 

seks Magazin Koliko časa traja, da erotični odnos z novim partnerjem zacveti?

"Danes ima moja bivša rojstni dan, zato sem zgodaj vstal in ji kupil rože ter čestitko, da ji bosta otroka predala, in jima pomagal, da sta ji pripravila zajtrk. Po navadi me vedno kdo vpraša, zakaj za vraga še vedno počnem vse to zanjo. To me jezi, zato bom vsem skupaj razložil. Vzgajam dva majhna fantka. Primer, kako ravnam z njuno mamo, bo zelo vplivalo na to, kako vidita in ravnata z ženskami in na njuno percepcijo zvez. V mojem primeru še toliko bol, ker smo ločeni. Torej, če svojim otrokom niste vzor dobrega partnerskega vedenja, se raje zberite. Dvignite se nad vse in bodite vzor. To je večje od vas samih. Vzgojite dobre moške, močne ženske. Svet jih potrebuje, bolj kot kadarkoli prej," je zapisal Billy in z njim se več kot strinjamo.

Pes in dekle Magazin Če imate v svojem življenju vodnarja, ste pravi srečneži

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice