Magazin > Bizarno
7660 ogledov

Rop: Ne boste verjeli, koliko ur je skrila v svojo nožnico!

ura rolex Shutterstock
Povsem nedolžen skok med rjuhe za eno noč se je končal nepričakovano.

Verjetno se Ramonu Diazu, poslovnežu iz Orlanda, še sanjalo ni, kako se bo končala vroča noč, po tem, ko je iz Miamijskega nočnega kluba Mango v hotelsko sobo povabil 29-letno Delajureo Brookens. Ko si je Diaz po vroči noči privoščil jutranjo prho, je iz njegove sobe izginila tako Brookensova kot njegovih pet ročnih ur znamke Rolex, v vrednosti dobri sto tisoč ameriških dolarjev.

Rodrigo Alves Magazin Živemu Kenu ponudili milijone, če si odreže "moškost"

Policija je vroča tatico sicer hitro ujela in na ulici našla eno od ukradenih ur, nikakor pa niso mogli ugotoviti, kam je skrila ostale štiri. Po pregledu v priporu so ugotovili, da jih je neprediprava skrila na mesto, kamor je prejšnjo noč vstopil tudi Diaz. V svojo vagino. Vročekrvna tatica je iz protesta urinirala na tla in napadla policista, a so jo kljub obtožbam izpustili, ker je plačala vrtoglavo varščino, v vrednosti 22 tisoč ameriških dolarjev.

Roparja Neverjetno nerodno Svet Butasta roparja nasmejala tisoče
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice