Slovenija
2561 ogledov

Rop zlatarne, prodajalka poškodovana

policija Saša Despot
Storilca sta zbežala neznano kam.

Neznana storilca sta dopoldne v Domžalah oropala zlatarno v stanovanjsko-poslovnem objektu SPB-1 ter zbežala z več kosov nakita. V ropu je bila poškodovana prodajalka, od katere sta storilca z uporabo fizične sile in orožja zahtevala denar. Policisti ju še iščejo.

Policisti so bili o ropu zlatarne obveščeni nekaj pred 10. uro dopoldne. Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana je za spletni portal Domžalec povedala, da sta v zlatarno po do sedaj zbranih obvestilih vstopila dva neznana storilca ter z uporabo fizične sile in orožja od prodajalke zahtevala denar. Nato sta odtujila več kosov nakita v vrednosti več tisoč evrov in zbežala.

Uslužbenko so zaradi poškodb odpeljali v UKC Ljubljana, po podatkih policistov pa naj ne bi šlo za hujše poškodbe.

Moška nista bila zamaskirana. Prvi je močnejše postave, star 50 do 55 let in visok okoli 180 centimetrov, oblečen pa je bil v črno bundo in črne hlače. Mlajši je srednje postave, star 35 do 40 let in visok od 170 do 175 centimetrov, oblečen pa je bil v siva oblačila. Oba sta govorila v jeziku ene od držav na območju bivše Jugoslavije ter nosila rokavice. Drugi je v rokah držal črno pištolo.

Policisti s preiskavo kaznivega dejanja nadaljujejo. Morebitne priče pobega oz. vse, ki imajo kakršnekoli informacije o dogodku, prosijo, naj pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Zloraba Hude poškodbe Slovenija Nasilni rop, ženski v bolnišnico Roparja Neverjetno nerodno Svet Butasta roparja nasmejala tisoče

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 09:41 25.december 2018.

    Neznana storilca sta dopoldne v Domžalah oropala zlatarno............Walter je zakon ! Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal .

  • ode 09:29 25.december 2018.

    In zakaj zlatarji nimajo v vitrinah razstavljenih (bakrenih pozlačenih) kopij nakita? Ker zavarovalnice povrnejo vse in še veliko več, kot je bilo dejansko ukradeno.