Slovenija > Črna kronika
936 ogledov

Policija prosi za pomoč, iščejo oborožena moška

Roparja Maribor PU Maribor
Policisti iščejo neznana roparja.

Včeraj sta na Kardeljevi cesti v Mariboru neznanca oropala poslovalnico pošte. Z orožjem sta zagrozila zaposlenim in zahtevala denar. Ko sta ga dobila, sta pobegnila neznano kam. Na policiji so danes objavili fotografiji s kraja dogodka in pozvali javnost k pomoči pri izsleditvi storilcev.

Oborožena neznanca sta vstopila v poštno poslovalnico včeraj okrog 18. ure. V času ropa v njej ni bilo strank, nihče tudi ni bil poškodovan.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so policisti opravili ogled kraja dejanja in nadaljujejo intenzivno kriminalistično preiskavo. Več informacij zaenkrat zaradi interesa preiskave ne morejo dati.

So pa objavili fotografiji neznanih storilcev, s tem da je ena od fotografij slabe kakovosti. Kljub temu prosijo vse, ki bi o storilcih ali dejanju karkoli vedeli, da jim to sporočijo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Italijanska policija Svet Med ropom umrl zaradi srčnega infarkta policija Storilca na begu Slovenija Rop zlatarne, prodajalka poškodovana

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 19:58 15.januar 2019.

    Na osnovi oblačil gre verjetno za kakšna turno smučarja na začasnem dvigu denarja .