Magazin > VIP
2671 ogledov

Mel B shranila tako ogaben spominček na bivšega

mel b., Stephen belafonte Profimedias
Tako nenavadnega spomina na razpadli zakon pa še ne!

Pevka in voditeljica Mel B, članica ene najpopularnejših dekliških skupin vseh časov Spice girls, doma hrani nenavaden spomin na bivšega moža Stephena Belafonte, s katerim sta bila poročena deset let. Pa se je ločil lansko leto, Mel pa mu očita, da jo je v zakonu zlorabljal, čeprav nekdanji soprog vse obtožbe zanika. 

Rodrigo Alves Magazin Živemu Kenu ponudili milijone, če si odreže "moškost"

V britanski pogovorni oddaji Loose Woman pa je izdala, da si je dala kirurško odstraniti del kože, na katerem je imela vtetovirano Stephenovo ime, saj ni želela, da jo karkoli spominja nanj. "Občutek je, kot da ste posiljeni in imate močno potrebo, da vse to iztrgate iz sebe. Nočem imeti ničesar, kar bi me spominjalo na to," je Melanie odkrito priznal. Nič nenavadnega, za podobno potezo se namreč odločijo številni nekdanji partnerji. Je pa Mel šokirala s podatkom, da ta košček te tetovirane kože še vedno hrani doma v steklenici. 

žarometi_2018 Magazin Konec zakona enega naših najlepših parov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice