Magazin > VIP
26343 ogledov

Konec zakona enega naših najlepših parov

žarometi_2018 Anže Petkovšek
Iryna Osypenko in Matjaž Nemec sta odprla novo poglavje.

Eden naših najlepših estradniško-političnih parov se je odločil raziti. Za konec zakona sta se odločila lepotica in podjetnica Iryna Osypenko in poslanec Matjaž Nemec, kar pa ne pomeni tudi koneca njunega prijateljstva. 

Matjaž Nemec Magazin Matjaž Nemec ima tako lepo "svetovalko"

Iryna je za revijo Suzy povedala, da Matjaž ostaja ena najboljših in najpomembnejših oseb v njenem življenju, da sta skupaj preživela ogromno lepih trenutkov in da je ponosna nanju, da sta ločitev izpeljala tako zrelo in spoštljivo. Izdala je še, da je bila odločitev sporazumna. Podobno spoštljive besede pa je novinarju Suzy Tomažu Miheliču zaupal tudi Matjaž, ki je potrdil, da z Iryno ostajata tovariša. "Odločila sva se, da si dava možnost in da odslej rasteva vsak po svoje, na način, ki nama bo omogočal nove poti. Hvaležna sva, da je najina ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo," je povedal.

Aleš Bartol Mambo Kings Magazin Aleš Bartol o ločitvi: "Ko gledam nazaj, spoznavam svoje napake"

Zakonca sta se, kot par konec aprila pojavila na rdeči preprogi podelitve medijskih nagrad Žarometi, medtem ko skupne fotografije Iryna, ki je kraljica družabnih omrežij, ni objavila že od februarja 2017. Nekdanja zakonca sta še povedala, da je to prva in zadnja izjava na to temo in da prosita za spoštovanje njune odločitve.

Komentarjev 15
  • kladu 16:09 07.april 2019.

    OBEMA ŽELIM VELIKO SREČE V NADALJNEM ŽIVLJENJU!!!!

  • loco 09:23 18.november 2018.

    Mal je že rabljena.

  • dragec 09:41 17.november 2018.

    Politika je kurba