Magazin > VIP
19241 ogledov

Je Saša Einsiedler z bivšim le zakopala bojno sekiro?

Saša Einsiedler, Tilen Pusar Žurnal24 main
Sta Saša Einsiedler in njen nekdanji partner Tilen Pusar, ki sta se lzelo javno ločevala, po mnogih letih le našla skupni jezik?

"Včasih je res, kot pravijo, da čas celi rane in da je tudi veliko zgodb z lepim koncem, ena takšna je tudi moja in Tilnova," nam je o nekdanjem partnerju povedala Saša Einsiedler in dodala, da je z odnosom zelo zadovoljna ter vesela, da se z bivšim možem danes o stvareh lahko pogovarjata in enakopravno sodelujeta pri vzgoji. A včasih ni bilo tako, nekdanja partnerja sta spore reševala tudi po medijih in videti je bilo, kot da skupnega jezika nikoli ne bosta našla.

Poroka Psihologija Zdravje Te osebe imajo več možnosti za ločitev

"Otroci so radi pri obeh in vesela sem, da se je razpletlo tako, da je za vse vpletene najboljše, še posebno za otroke," dodaja. Tako je bila Saša letos poleti tri tedne z otroki na morju, tri tedna pa s partnerjem v Ameriki, kjer se je udeležila izobraževanja pri svetovno znanem Jacku Canfieldu, avtorju uspešnice Kurja juhica za dušo. Vse izkušnje, ki si jih je nabirala tudi ob bolečih ločitvah, pa so ji pomagale, da je lahko pri svojem delu z ljudmi še boljša in da lažje razume, kaj se dogaja v človeku takrat, ko je v stiski. "Pomembno je, da ne čakaš, da se bo drugi izboljšal, temveč da razumeš, da mora s spremembami vsak začeti pri sebi in posledično se bodo začeli spreminjati tudi ljudje okoli tebe," še dodaja Saša

 

Komentarjev 4
  • Fulmmer 23:10 29.september 2018.

    kapibara, ne mešat tablete in alkohol....

  • kapibara 17:17 29.september 2018.

    saša - saša- še na rtv si bila znana zajčica, iz katere koži, nisi znala skočiti.. ne delaj se device, kljub temu, da imaš partnerja prfoksa,z fakasa, za tekstistvo.. Kaj pa tvojast, res luštna ,ta črna prjatlca..

  • miki1234 09:44 29.september 2018.

    za bruhnit... "čas celi rane", žal pa pri nekateri samo zdravila.

Sorodne novice