Magazin > VIP
7310 ogledov

Ta zvezdniška ločitev vas bo šokirala

channing tatum
Veljala sta za idealen par.

Channing Tatum in Jenna Dewan Tatum se po devetih letih zakona ločujeta. "Živjo, svet. Nekaj bi rada delila s tabo. Najprej, občutek, da to deliva z vsemi, je nenavaden, gre pa za posledico življenja, ki sva si ga izbrala in za katerega sva zelo hvaležna. Živimo v neverjetnem obdobju, ki pa je hkrati tudi obdobje, ko se  lahko resnica z lahkoto izkrivi,“ sta začela sporočilo za javnost.

"Z ljubeznijo sva sklenila, da se razideva kot par. Pred mnogimi leti sva se močno zaljubila in najina skupna pot je bila čarobna. Najina čustva drug do drugega se niso spremenila, a ljubezen je prelepa pustolovščina, ki naju je za zdaj popeljala na različna pota. Ni skrivnosti ali grdih dogodkov. Gre le za zgodbo dveh prijateljev, ki sta spoznala, da je nastopil čas, da drug drugemu poklonita prostor in si pomagata k izpopolnjujočem življenju. Še vedno sva družina in za vedno bova ostala ljubeča starša hčerki Everly,“ sta še povedala 37-letna zvezdnika.

Par se je spoznal leta 2006, in sicer med snemanje filma Odpleši svoje sanje. Poročila sta se leta 2009. Da v zvezi škripa, se je začelo namigovati letos, v času Oskarjev, ko se je Jenna sama pojavila na neki zabavi. Takrat je razložila, da mora igralec paziti na hčer in da je vesela, da ima prost večer.

Jenna je sicer februarja spregovorila o njunem življenju. Povedala je, da je besna, ko ji nekod reče, da je popolno. Poudarila je, da se z možem trudita skupaj preživeti čim več časa, da pa se tudi v njunem zakonu pojavljajo prepiri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.