Magazin > VIP
13397 ogledov

Ločitev: Tako naj bi Donald Trump Jr. ravnal s svojo ženo.

donald trump jr.
Trumpovi ženi z denarjem morala pomagati mama.

Vanessa Trump, ki je Donaldu Trumpu Jr. rodila pet otrok, je pred nekaj dnevi vložila ločitvene dokumente. Motili naj bi jo njegove objave na družbenih omrežjih, kjer je rad kazal svoje otroke, in številna potovanja, zaradi katerih sta bila veliko ločena. 

Page Six pa citira več virov, ki trdijo, da Vanessa Trump ni živela tako ekstravagantnega in razkošnega življenja, kot si mnogi predstavljajo. Kot pišejo, je Trump Jr. svojo ženo pri porabi denarja zelo omejeval. Eden od prijateljev je celo izjavil, da je z njo ravnal kot z "drugorazrednim državljanom", drugi vir pa trdi, da se je morala Vanessa po finančno pomoč "za svoje zasebne potrebe" zateči k svoji mami. "Zelo malo ji pomaga, poleg tega ji je namenil zelo majhen proračun. Ne živi razkošno in zelo redkokdaj lahko poravna račun v restavraciji," pravi vir.

Vanessina tiskovna predstavnica je navedbe medija zavrnila. "Don in Vanessa se že od nekdaj zelo spoštujeta. Navedbe, da se je morala po pomoč obrniti na svojo družino, so neresnične in smešne."

Viri so sicer tudi povedali, da je par imel težave že pred poroko leta 2005. Vanessa je z ločitvijo menda nameravala počakati do konca tega predsedniškega mandata, a pritisku ni bila več kos.


 

Komentarjev 2
  • Avatar Mark035
    Mark035 06:01 21.marec 2018.

    Lahko bi si našla službo in ne, da je bila parazit svojega moža. Ravnokar je bil 8.marec in enakopravnost je tudi, da oba zakonca delata.

  • Jožef Koprivnikar 15:23 20.marec 2018.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa, tako pač je.