Magazin > VIP
2885 ogledov

To je edini razlog, da je ta nekoč sanjski par tako dolgo ostal skupaj

Kendra Wilkinson, Hank Baskett FameFlynet
Kendra Wilkinson, nekdaj ena najbolj znanih deklet Hugha Hefnerja, se ločuje od moža Hanka Basketta, s katerim sta veljala za enega izmed najbolj zaljubljenih parov v Hollywoodu.

Kendra in Hank se po devetih letih zakona ločujeta. Že nekaj časa naj bi skupaj ostajala le zaradi otrok, 3 letne Alijah in 8 letnega Hanka Jr., a očitno tudi to ni več dovolj močno lepilo.

"Povedano po pravici, sta otroka edini razlog, da je Hank tako dolgo ostal v zakonu in prenašal vso njeno sra***. Sedaj, ko sta otroka malo večja, je spoznal, da mu zato, da bo dober oče in vzornik, ni potrebno ostati ob Kendri. Nihče od njiju trenutno ni srečen in otroka to vidita. Oba sta odločena, da si bosta v dobro otrok delila skrbništvo," je povedal vir. 

Njun sanjski zakon se je sicer začel krhati leta 2014, ko so Hanka, medtem ko je bila Kendra noseča, povezovali s transspolno manekenko Avo Sabrino London. Čeprav je Baskett vse zanikal, je to med zakoncema povzročilo prepad, ki ga nikoli nista zares premostila. 

Zadeve pa so še poslabšale finančne težave, po tem, ko je svetlolaska s svojim resničnostnim šovom Kendra On Top zaključila že po prvi sezoni. Da je Wilkinsovi ločitev več kot stresna, ne skriva. Naokoli hodi povsem potrta, večino opravkov namesto nje uredi varuška, izpovedala pa se je tudi svojim sledilcem na Instagramu, ko je napisala, da življenje nima nobenega smisla in da se mora ponovno naučiti ljubiti samo sebe. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice