Magazin > VIP
3389 ogledov

Jennifer Justinu ponudila denar za molk?

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston naj bi možu Justinu Therouxu ponudila denar v zameno za njegov molk. Ne želi si namreč, da bi njene temne skrivnosti prišle v javnost. Le kakšne?

Igralka naj bi že skoraj bivšemu možu napisala masten ček, s katerim želi kupiti njegov večni molk. Ne želi si grdega razhoda in čeprav Justin ne namerava prati umazanega perila v javnosti, ga trenutno nič ne zavezuje k molku, zato si Jennifer vseeno želi zagotovila črno na belem. 

Par naj bi se trenutno pogovarjal le preko odvetnikov in skupnih prijateljev, a se nameravata v bližnji prihodnosti tudi sestati in razčistiti številne formalnosti. Igralec je menda že večkrat poudaril, da si tudi on želi dostojanstvenega razhoda.

A Justinovi prijatelji pravijo, da naj bi bilo življenje z igralko pravi pekel, zato jo očitno upravičeno skrbi. Justin finančnih težav sicer nima, saj ima bogato družinsko zaledje, vseeno pa njegovo novo življenje tudi finančno ne bo podobno temu, kar je živel z Jen, zato bi mu kupček denarja v zameno za molk morda prišel prav. Ga bo sprejel?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice