Magazin > VIP
17388 ogledov

Ločitev Jennifer Aniston: Spor, ki je končal njun zakon

Jennifer Aniston
1/3
Počilo je decembra!

Jennifer Aniston je potrdila, da sta se z možem, s katerim je bila poročena dve leti in pol, razšla. Odločitev sta sprejela skupaj, je povedala lepotica in dodala, da ostajata prijatelja.

 

O razlogih za konec zveze ni povedala nič, že dalj časa pa se govori, da je Justin Theroux preveč spogledljiv. Mediji so tudi pisali, da je bil zakon v krizi zaradi različnih pričakovanj glede otrok in kraja bivanja.

 

Zakon končal spor decembra lani

Zaradi "neumnosti, ki je ušla izpod nadzora“, je decembra lani počilo v njuni vili. Jennifer naj bi znorela in napadla svojega moža. Radaronline je spor označil za "spor, ki je končal vse spore“. Očividci so videli, kako je Justin besen zapustil skupen dom in najel sobo v hotelu Beverly Hills Hotel. "Histerično je napadla Justina. Bil je verbalni napad epskih razsežnosti, zato je bilo za oba najbolj pametno, da se je Justin umaknil, preden je prepir postal tudi fizičen,“ je povedal vir.

Decembra se je sicer špekuliralo, da je Jennifer znorela, ker naj bi bil njen soprog preveč spogledljiv in ker ji je menda lagal.

Justin naj bi po sporu povedal prijateljem, da je šla Jennifer tokrat predaleč in da se ne bo več vrnil k njej. Kljub sporu pa sta za praznike skupaj s prijatelji odpotovala v Mehiku.

Kot rečeno, Jennifer pravi, da ostajata prijatelja, sumljivo pa je, da Justina ni bilo na praznovanje njenega rojstnega dne. Enajstega februarja je zvezdnica dopolnila 49 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.